Betaalwater: Chez DezLand:

Frankrijk

Aantal reacties:

13

Te boeken bij:


Geplaatste reactiesthijs   (geplaatst door: joost vos | datum: 2010-04-27)

hey thijs heb jij wat info voor ons wij gaan aankomend weekend naar old pollard stek 2 groeten joost.


 
Old pollard lake   (geplaatst door: thijs | datum: 2010-01-11)

Kan iemand mij nog wat meer info geven over dit water ga er komende april heen ???
bvd,

thijs


 
Old Pollard Lake (voorheen Chez Dez)   (geplaatst door: Marco van der Plas | datum: 2009-08-26)

Ik ben vorige week naar dit water geweest met een jeugdkamp. Ik begrijp dat er voorheen veel problemen zijn geweest met wier. De nieuwe eigenaar Jos heeft dit helemaal onder controle. Wij hebben met 9 vissers gevist en totaal geen probleem gehad. Ondanks dat het de hele week zeer warm weer is geweest hebben wij de hele dag vis gevangen. De meeste vissen kwamen op vis en gekruiden boilies. Neem zeker ook pop-ups mee, deze doen het erg goed. De bodem is hier en daar zacht maar dit zorgde absoluut niet voor problemen. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin gehad en kom er zeker terug. Mijn zwaarste vis deze week was een schub van 19,3kg.


 
chez dez   (geplaatst door: kors | datum: 2008-07-28)

Wij zijn er dit jaar ook geweest in mei hebben toen tien karpers gevangen 24 pond het zwaarst. Voor mij en me maat was het eens maar nooit meer. Veel te veel wier viel bijna niet te vissen door het wier en je raakte vissen gewoon kwijt wat natuurlijk niet de bedoeling is. Ik vind dat ze dit wel tegen de mensen mogen zeggen die nog naar chez dez gaan want je betaald er toch aardig wat geld voor om er te mogen vissen. Wij hebben toen de meeste gevangen op mainline bolies en kant en klare ocean fresh bolies crab oil. Eigenaar en ze neefje zijn overigens super gasten en vinden het ook vervelend van het wier. Eigenaar wilde het ook verkopen het meer en wilde een groter meer. Jammer van het watertje vooral het wier is doodzonde anders is het een leuk alternatief niet ver weg goede service maar ja er zijn zoveel betere wateren.

Tight lines,

Kors

 
chez dez   (geplaatst door: chiel martens | datum: 2008-07-28)

beste karper vissers
wij zijn met zijn tweeen naar chez dez geweest van 21-07-08 tot 28-07-08
we hebben totaal zo'n 25 brasem gevangen op 2 20mm boeilie's een karper run maar verspeelt in het wier en heb een karper gevangen van 10 kg wat op carp connections staat klopt niet echt allemaal het water zelf is zo'n 1,5 hectare groot het wier heb je midden in de zomer ook zo ie zo de helft van het water zit onder het wier het bodem verloop van de cabin stek gezien is het aan de rechter kant rond de 2 a 3 meter wier vrij aan de over kant rond de 1 meter met veel te veel wier aan de eigen kant rond de 2 meter diep met ook wier er zitten super grote ratten die nog groter zijn als konijnen wij hebben die eene karper op curry boulie's gevangen de nood boot mocht altijd gebruikt worden de ruimte om te vissen word niet naar gekeken dat kun je met de vissers onder ling bepalen auto mag gewoon bij je vis stek blijven staan gaten van 10 meter zijn er echt niet aas is er niet te kkop en de douche word regelmatig niet warm alles wat ik nu gezegt heb zo was bij ons.
groeten chiel martens


 
Vorige  1  2  3 Volgende


Plaats zelf een reactie voor het betaalwater: Chez DezInlog status: 

Niet ingelogd.Je dient ingelogd te zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord voordat je een bericht kunt plaatsen.