Betaalwater: Domaine du LacLand:

Frankrijk

Aantal reacties:

7

Te boeken bij:


Geplaatste reactiescarp connections   (geplaatst door: Henk | datum: 2005-08-21)

Wij zijn drie jaar geleden ook naar dit meer geweest, en hebben exact hetzelfde meegemaakt. Ook heb ik toen contact gelegd met carp connections en hen uitgelegd dat dit eigenlijk niet kan. Het is echt een slecht water zonder enige vorm van visstandbeheer.

Het kwalijke vind ik vooral dat zij totaal geen actie ondernemen. Zij zijn dus al jaren op de hoogte van dit slechte water, maar houden het rustig in hun assortiment. Ik weet ook zeker dat er wel mensen zijn die het wel eens willen proberen, doordat als je op de site kijkt, je een redelijke indruk krijgt. Echter ik denk ook dat als je eenmaal geweest bent, je nooooit meer terug zal keren. Ik vind het echt geldklopperij van Carp Connections, maarja je doet er niets tegen.


 
carp connections   (geplaatst door: Jelle Ouwendijk | datum: 2005-08-20)

Ik wilde nog eventjes iets kwijt over de organisatie Carp Connections.
Toen ik terug kwam van Domaine du Lac heb ik een mailtje gestuurd naar Carp Connections , ik vroeg of hun ervan af wisten van het feit dat het bootje dat klaar ligt een varend beerputje is en dat de vissen die je vangt er verschikkelijk slecht uitzien . Ik vroeg dit omdat ik in de eerste instantie ervan uitging dat Carp Connection geen weet had van deze zaken.
Ik wachtte op een mailtje maar kreeg geen antwoordt vervolgens stuurde ik nog meer mailtjes maar een antwoordt toen dacht ik dat het misschien aan mijn mail . Vervolgens heb ik een nieuw mailtje gestuurd met de vraag of ik een weekje domaine du lac kon reserveren . Geloof het of niet maar nog geen half uur later kreeg ik al een mailtje terug met de vraag voor wanneer??????
Dit zegt toch wel genoeg !! Zodra ze geld aan je kunnen verdienen ben je een koning en daarna kun je de pl..... krijgen .


Iedereen kiest natuurlijk zelf of hij/zij voor een betaalwater kiest, maar op deze manier gaan er toch echt een hoop mooie viswateren verloren . Er heerst namelijk een virus op dit water en de geweldige Carp Connections geeft er echt geen moer om helaas.
Voor iedereen die toch besluit erheen te gaan ik hoop dat je wat mag vangen en dat het om een mooie karper gaat ik gun iedereen een mooie vis.

Wil je nog iets vragen tangatjie@hotmail.com

 
Domaine du Lac   (geplaatst door: Jelle Ouwendijk | datum: 2005-08-20)

Domaine du lac is een heel mooie uitziend water bij aankomst .
Maar schijn bedriegt , alles wat je vangt is klein de grootste die wij vingen was 17 pond maar die zag eruit alsof ie op sterven na dood was .
Er wordt vertelt dat er een bootje klaar ligt om je lijnen uit te varen , nou al had ik een ruimte pak aan ga ik nog niet in dat varende beerputje echt schandalig gewoon.Gelukkig kan ik redelijk goed frans dus kon ik het een en ander vragen aan de beheerder maar helaas deze arrogante man geeft geen moer om het water en de vissen .Als je vraagt en hoe zijn de vangsten ? dan kijkt hij je raar aan en zegt vervolgens ach ik heb geen idee. EN LET EROP ALS JE HIERHEEN GAAT STEK 1 , 2 ZIJN ONMOGELIJK . Je moet je een helling voor stellen van 3a 4 meter hoog en kaarsrecht naar beneden . Beneden zet je je rodpot neer maar je tent moet boven staan dus als je een run krijgt reken dan maar op een flinke smakkerd!!! Het deel van het water dat je mag bevissen is zo'n 1,5 meter diep en het water toont ook totaal geen leven. Maar ja voor degene die hierheen wil !! DOE HET NIET !!!!! JE KRIJGT ER SPIJT VAN!!
mvg Jelle Ouwendijk

 
Domaine du Lac   (geplaatst door: Chris | datum: 2005-08-02)

We zijn met twee vissers in mei 2004 een week hier geweest. Het weer was mooi, de entourage is mooi, maar geen karper gezien. Na een paar dagen zijn we maar gericht op brasem gaan vissen, dan had je nog wat te doen. Mijn maat viste met gevlochten lijn, die werd gek van de kleine vis die aan het aas zat, de melder bleef piepen. Tijgernoten, boilies, het maakte niet uit, alleen maar brasem met als bonus een kleine snoek (op een fruitboilie). Als ik de andere berichten hoor, troost ik mij met de gedachte dat we niet de enige waren.

 
Domaine du Lac   (geplaatst door: John van de Ven | datum: 2005-07-29)

Vorig jaar september zijn wij ook een lang weekend naar dit meer geweest.Dit op aanraden van Carpconnections.Nou buiten dat het een leuk weekend aan de waterkant was viel de karper enorm tegen.We vingen samen 6 karpers waarvan de zwaarste 15 pond was.De vissen op zich zagen er echt niet uit:,bolle ogen,slechte slijmlaag, bulten etc.Een ander ding wat tegn viel was de waterdiepte(max 1.50m)alsook het geringe stuk van het meer waarop gevist mocht worden.Kortom eens maar nooit meer.

 
Vorige  1  2 Volgende


Plaats zelf een reactie voor het betaalwater: Domaine du LacInlog status: 

Niet ingelogd.Je dient ingelogd te zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord voordat je een bericht kunt plaatsen.