Betaalwater: La HorreLand:

Frankrijk

Aantal reacties:

206

Te boeken bij:


Geplaatste reactieshey karel   (geplaatst door: Marco Lam | datum: 2006-09-04)

bedankt voor je reactie. Wij zijn al een keer of 5 op la horre geweest. we hebben op stek 6.7.8.9.6 gezeten. altijd rondom de 80 vissen gevangen en nooit geen probleem dat je je hengels niet kwijt kon. nou weet ik dat de hoge stek nummers ook niet best zijn hoor. maar het scheelt natuurlijk ook dat je geen boot meer mag gebruiken! wij voerden behoorlijk wat altijd en dat wierp zijn vruchten ook af! voor stek 2 was ik al een beetje bang, want ik had eigenlijk stek 3 willen boeken! maar daar kwam ik te laat achter. We zullen het er mee moeten doen dit jaar. ik ga ook niet voor de grote antallen meer naar la horre, maar nu wil ik eens keer die grote vissen vangen wat op die andere stekken nooit gelukt is overigens. tot 22 kilo gevangen daar. maar als je nog een keer terug wilt boek dan 1 van die stekken. dat zijn de beste stekken op het water en hoe verder je kunt gooien hoe meer je vangt!!
maar goed, bedankt voor de info en je hoort nog van me.

marco


 
Mijn week La Horre op stek 2   (geplaatst door: Karel Dille | datum: 2006-09-03)

Hey Marco,

Wij zijn van 26 augustus tot 3 september naar La Horre geweest.
We hadden geboekt op stek 15. Je zal het niet leuk vinden om te horen wat ik nu ga schrijven, maar het is de waarheid.
We kwamen dus aan op stek 15, bleek dat we er niet eens 6 hengels kwijt konden. Er stond te veel riet, flink balen, ik ben er maanden bezig meegeweest om een goede stek uit te zoeken en blijkt dat er niet te vissen valt. Kregen we van Veronique, de eigenaresse(heel aardig vrouwtje trouwens) de mogelijkheid om een ander stek te pakken. Stek 1 en 2 waren alleen nog vrij. Hebben we stek 2 gekozen, de wind stond daar al een heel week flink op te blazen, dus dat leek ons wel een goede optie. Toen we daar begonnen waren kwamen er een aantal vissers langs en die vertelde dat stek 2 een niet zon goede stek is. Altijd balen om dit te horen, maar ja je moet wat he!
De 1e nacht kreeg ik 1 beet en verder niks. Mijn maat ving verder nog 1 visje, verder was het niks. Stek 2 zou ik dus nooit meer kiezen, mede wat ik van de andere vissers gehoord heb. Het was die week overal niet best, maar het schijnt na wat ik gehoord heb dat stek 2 een niet zon goede stek is. Niet leuk om te horen misschien, maar ik vertel alleen wat ik weet en gehoord heb, misschien zit ik er wel langs, maar denk het niet. Ik vind het overigens wel erg slecht als je voor een stek boekt dat je er niet met 6 hengels kunt vissen. Je kijkt er heel lang naar uit, je betaald veel geld en dan kun je er niet vissen. Ik vind dat wel schandalig. Stel dat er nu helemaal niks vrij was, wat dan? Kun je hier eigenlijk iets tegen doen? Denk het niet maar goed! Ik krijg vaak het gevoel bij een betaalwater, je betaald en verder zoek je het maar uit! Beetje jammer, want je betaald toch redelijk wat geld dacht ik zo. Maar hopenlijk heb ik ongelijk Marco en beleef je een goede sessie. Ben benieuwd hoe jou week gaat worden. De eigenares helpt je overal mee, ze is echt een top vrouwke.

 
la horre   (geplaatst door: Marco Lam | datum: 2006-09-02)

hey Karel

hoe waren de vandsten op la horre? wij gaan 7-10-06. ben benieuwd! we zitten op stek 2

marco


 
niet gek bakkertje   (geplaatst door: dobbertje | datum: 2006-09-01)

he rene niet verkeerd ,zeker de gewichten niet ik heb al weer geboekt voor volgend jaar zal wel een stuk lekkerder vissen zijn zonder de stres van patrice .hoop dat je nog mooie vissen vang dit jaar groetjes van dobbertje.

 
vangsten la horre   (geplaatst door: René Bakker | datum: 2006-08-21)

We zijn net terug van la horre, hebbben op stek 3 gezeten.
Bij aankomst was het regenen, waaien en regenen. Je zou zeggen, we gaan ze vangen maar dat viel tegen. zondags ving mijn maat een 34 pond spiegel en had ook nog een losser. Toen hebben we tot vrijdag moeten wachten tot de volgende run. Dit was wel gelijk een 40.5 pond voor mij en twee uur later zat er een beest van een graskarper in het net van 46 pond. Mijn maat ving vervolgens een een schub van 35,5 en ik een spiegel van 35,5 pond.
Al met al niet veel vis, maar ja, wel gewichten hé.
Op stek 1 zat niemand, op stek 2 is niks gevangen, stek 4 een 40 pond en een 18 pond, en stek 5 twee kleine karpertjes. Oh ja, Patrice is idd echt weg.

 
Vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42 Volgende


Plaats zelf een reactie voor het betaalwater: La HorreInlog status: 

Niet ingelogd.Je dient ingelogd te zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord voordat je een bericht kunt plaatsen.