Betaalwater: La HorreLand:

Frankrijk

Aantal reacties:

206

Te boeken bij:


Geplaatste reactiesla horre   (geplaatst door: marco | datum: 2005-08-26)

hoi hoi la horre is een mooi water met mooie vissen maar je heb daar het probleem wier je hoort het bijna overal wier het is echt een groot probleem aan het worden in de karperwereld je verheug je op een mooi water en dan krijg je een wierbak ik vind dit echt een probleem het is nu bijna op elk water en wegkrijgen is ook niet zo gebeurd . techniek aanpassen houdt ook eens op en de ene vis na de andere te verspelen is ook weer niet leuk hier moet echt eens wat aan gedaan worden . ze verdienen genoeg geld aan ons en dat ze het maar niet aan zich zelf uitgeven maar eens het wier goed aanpakken en zorgen dat het ook voor een groot gedeelte wegblijf want vissen op deze manier is soms zeer teleurstellend en ik denk dat een groot gedeelte het met me eens is dat wier klote is mvg marco

 
la horre stek 11   (geplaatst door: jeroen | datum: 2005-08-26)

peter,

ik weet niet of een driepoot katapult toegestaan is, want boilie kanonnen en dat soort toestanden zijn ook niet toegestaan. houd er rekening mee dat het er heel hard kan waaien en dat je dan niet veel hebt aan een katapult of werppijp. hier is dus een spod rod ideaal. houd er rekening mee dat je je boilies echt 80 meter ver krijgt. met een goede spod rod is dit geen probleem.
la horre heeft ook dit jaar, zoals heel veel waters in frankrijk, veel last van wiergroei. hoe het op dit moment op stek 11 is weet ik niet, maar ongetwijfeld zul je er rekening mee moeten houden dat er veel wier is. meestal ligt er al wier zo'n 20 meter uit de kant. het is al weer 2 maanden geleden dat ik ben geweest, maar toen was er al heel veel wiergroei.

mvg jeroen


 
La horre stek 11   (geplaatst door: Peter | datum: 2005-08-24)

He jeroen

Jij hebt op la horre een spod hengel gebruikt om je particals op gewenste afstand te kunnen voeren? Ik heb wel een grote driepoot kattapult!!!!!

Ik had het gelezen dat de bootjes afgeschaft zijn en heb er dan ook rekening me gehouden dat ik een peilhengel mee moet nemen.

Weet je trouwens of er op stek 11 wiergroei is waar je tegen aan kan vissen, zeg maar een beetje vergelijkbaar aan stek 3.

Ik hoop snel van je te horen,

Groetjes
Peter

 
aan peter   (geplaatst door: jeroen | datum: 2005-08-24)

beste peter,

het is over het algemeen beter dat je met verschillende grootte boilies vist.
ik vis er altijd met zoete boilies, maar visboilies doen het goed. de geul op stek 11 stelt vrij weinig voor. zorg er voor dat je een werppijp bij hebt en een spothengel + peilhengel. dan kun je de geul vinden. probeer op verschillende afstanden te vissen. de vissen worden tegenwoordig ook dichter tegen de kant aan gevangen.
als je meer wilt weten kun je me altijd mailen j_vandeven@hotmail.com.

succes met de vangst.

mvg jeroen

 
La hORRE STEK 11   (geplaatst door: Peter | datum: 2005-08-23)

La horre stek 11Hierbij wil ik vragen of er mensen zijn die informatie hebben over stek 11 op Etang De La Horre.

Ligt de geul op stek 11 ver van de kant of juist dicht onder de kant?

Moet je juist in die geul vissen of juist niet?

Wat betreft het gebruik van bolies, kan ik beter zoete of vismeel bolies meenemen ( in verband met meerval of andere vissoorten )?

En is het raadzaam om juist met grote bolies of juist kleine te vissen?

Hoop snel van iemand te horen!!!!

Met vriendelijke groet,
Peter 
Vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42 Volgende


Plaats zelf een reactie voor het betaalwater: La HorreInlog status: 

Niet ingelogd.Je dient ingelogd te zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord voordat je een bericht kunt plaatsen.