Betaalwater: La HorreLand:

Frankrijk

Aantal reacties:

206

Te boeken bij:


Geplaatste reactiesgoed bericht   (geplaatst door: rik wallaart | datum: 2007-05-20)

Hallo

Er zwemen schiterende exemplaren rond maar die zijn afwachtend maar de vissen van 10/13 kg zijn atijd het eersten op de voer stek en daar zijn er nu veel van.
Je moet zeker daar een keer gaan vissen maar het is er niet makelijk je moet wat ervaring hebben La Renarde en lac de Grosley zijn leuke watertjes voor een erste kennismaking met franse meertjes.
Die zogenaamde vis gitsen die er zijn (nu een engelsman Rob) frank voor brocard renarde la horre zijn allemaal in loondienst van Bachelier(lees 10 jaar La Horre en paarberichten terug) want de vorige gits patries had het vis geburen onder controle maar kon moeilijk met mensen omgaan en was altijd achterdochtig dat pikten de mensen niet en liepen de boekingen terug en is uiteindelijk laan uigestuurd het is er nu gemoedelijk maar op de visstand heeft hij geen enkele invloed.

groet Rik

 
stek 7   (geplaatst door: Marco Lam | datum: 2007-05-20)

Heeft er iemand al op stek 7 gezeten dit jaar? Ik ga er in september naar toe


 
Nog goede berichten ??   (geplaatst door: Ricardo Reijchard | datum: 2007-05-20)

Hallo,

Zou heel heel graag een keertje naar La Horre gaan maar lees meer negatieve berichten dan positief en dan met name in 2006 ...

zijn er nog goede berichten over la Horre ? .... Hoorde wel laatst van een collega van mij toen die in frankrijk was dat ie de eigenaar van brocard, la horre en blue water lakes samen tegenkwam in het dorp en dat ze met elkaar even een biertje gingen drinken ... kan dit te maken hebben met de vangsten ?

Las ook en heb van horen zeggen dat de oude eigenaar een zeikerd was maar sinds hij weg is zie ik wel alleen maar mindere berichten en vangsten?!

Komt dit door de nieuwe eigenaren, of de vissers, of door de verkoop van de karpers ? of whatever .... kortom ben benieuwd !!


 
wier   (geplaatst door: rik wallaart | datum: 2007-05-20)

ik weet niet op welke stek je zit ? dat maaien steld niet veel voor dat is een aktie om de vissers tevreden te houden er wordt wel wier los gemaakt maar dat laten ze zweven (drijven) de wind staat daar veel naar de dam van het meer rechts er naast dan krijg je de problemen zo als ik al eerder beschreef en ik kan je verzekeren dat je bolie en lood daar op het wier blijven liggen die engelsen zijn niet voor niets weg gegaan maar dat zelfde probleem kan je ook aan de andere kant hebben bij stek 10,11,12,13 dit probleem hebben ze daar al jaren maar dat was altijd in de tweede helft van het jaar maar het is warm geweest dan heb je een explozie van dat spul en het is dik en taai.
Het is al een teken aan de wand dat de ficherman kontakt met je zoekt en de plooien probeerd glat te stijken afzegingen om dit probleem kost ze veel geld.

Groet Rik

 
wier   (geplaatst door: miessie20 | datum: 2007-05-18)

Hey Rik,

bedankt voor je reaktie. Wij kregen maandag telefoon van Fisherman over het wier. Hij ging deze week langs, het plan was om te gaan maaien. Ik ben benieuw naar zijn reaktie. De bedoeling is om 2-6 t/m 9-6 te gaan.

Wij zijn ook al een aantal keer geweest op La Horre. Nooit last gehad van wier. Vorige jaar wel iets, maar was toen niet hinderlijk. Goed gevangen.

Dus ben benieuwd dit jaar! 
Vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42 Volgende


Plaats zelf een reactie voor het betaalwater: La HorreInlog status: 

Niet ingelogd.Je dient ingelogd te zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord voordat je een bericht kunt plaatsen.