Betaalwater: MarcusansLand:

Frankrijk

Aantal reacties:

117

Te boeken bij:


Geplaatste reactieservaring marcusans   (geplaatst door: michael van meggelen | datum: 2011-01-01)

hallo,

hierbij wil ik mijn ervaring met marcusans delen.
We zijn 17-4 tot 24-4 2010 naar marcusans geweest. Het was de voor ons de eerste keer een trip naar frankrijk en hebben toen de tijd voor deze bestemming gekozen. Dit was een klein beetje een gok. tevens ook de periode. maar we hadden er goede ervaringen over gehoord. toen we daar zaterdagochtend aan kwamen gingen we eerst op zoek naar een plek. Echter kregen we te horen dat de stek waar we wilden gaan vissen(stek 1 en 2) niks gevangen was afgelopen week. dit was een klein beetje een tegenvaller. Echter waren we vastberaden en niet van plan ons plan te wijzigen. We vonden stek 1 en 2 mooie ruime stekken. Stek 1 ligt vlak bij het paaigebied. met de boot konden we alle lijnen goed uitvaren en konden hierdoor vlak bij het paaigebied vissen en tegen het eiland. overdag vingen we bijna niks en snachts was het elke nacht raak. de eerste dagen hadden we alleen beet bij het paaigebied en de dagen daarna alleen nog maar tegen het eiland. Je kon goed merken dat de karpers zich verplaatste. de eerste dagen hadden we de meeste waarna het een klein beetje afbouwde. We hebben in totaal 18 karpers gevangen waarvan 1 van 23 kilo,19,5 kg en 18 kilo. waarbij het gemiddelde op 13 a 14 kilo lag. ook hebben we 2 meervallen gevangen waarvan 1 van 105 cm. ook een brazem van 65 cm. Het is geen gigantische vangst maar er waren ook genoeg mensen op het water die met een aantal vissen genoegen moesten nemen. het sanitair is minimaal maar voldoende. Een fiets is trouwens een aanrader. zeker bij stek 1. de eigenaar spreekt alleen maar frans. wat er op neer kwam dat we haast geen contact hadden met de eigenaar. onze ervaring is goed. en dus ook een aanrader. alleen hadden we de laatste dag last van fransen naast ons. die gingen met zijn vieren op een tweepersoons stek naast ons zitten. gelukkig was dit de laatste dag.
Het was overdag warm, maar sínachts koud. Het water was ook heel helder. Tevens hebben we bijna alle vissen gevangen met eigen gemaakte bollies.

voor meer informatie kunt uw altijd emailen.

michael

 
marcusans   (geplaatst door: menno van dalen | datum: 2010-12-13)

hallo,

zijn er nog mensen die de 2 week in augustus ook naar marcusans gaan?

 
tips/info   (geplaatst door: Tom Engel | datum: 2010-06-20)

Thanks voor de info. Hans je hebt een mailtje.


 
info Marcusans   (geplaatst door: Hans Gielissen | datum: 2010-06-20)

hallo Tom,
kijk even naar mijn posting van 28-04 en stuur me een mailtje.
groet
Hans


 
tom   (geplaatst door: bram van gemert | datum: 2010-06-20)

ben er 2 en 3 jaar geleden geweest in de zomer alleen gevist was er samen met mijn vrouw alles werd toen binnen een paar uur opgevreten door de dwregmeerval vis bolies na een uur ben toen gaan vissen met rosenhip van mistral en joker bolies van sensas waar ze wel van af blijven speciale bolies tegen poisoncat eerste keer 45 karpers gevangen daar tweede keer 13 karpers prachtig water zeer ruime stekken en wat een rust geen verkeer ik vind het geweldig daar en als je zelf de aggregaat start heb je een lekkere warme douche andres even vragen aan de beheerder spreek alleen frans maar is zeer hlupvaardig
mvg bram


 
Vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24 Volgende


Plaats zelf een reactie voor het betaalwater: MarcusansInlog status: 

Niet ingelogd.Je dient ingelogd te zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord voordat je een bericht kunt plaatsen.