Betaalwater: MarcusansLand:

Frankrijk

Aantal reacties:

117

Te boeken bij:


Geplaatste reactiesmarcusans   (geplaatst door: Ronny Drenth | datum: 2009-03-17)

Hallo allemaal,

Ik kan jullie wel wat vertellen over dit water, ben er zelf diverse keren geweest voor een test sessie voor www.karpervisvakanties.nl

Het is een mooi en op zich niet een heel erg moeilijk water. Er zijn wel wat diepte verschillen maar met een peil hengel of bootje kun je de glooiingen snel vinden. Maar als je niet te moeilijk wilt doen dan is een stek waarbij je tegen het eiland aan vist altijd goed!

qua voer is het ook niet al te moeilijk, s'nachts niet te veel met vismeel vissen aangezien er aardig wat dwergmeerval zit, als je wel met vismeel gaat vissen heb je wel kans dat je de hele nacht wakker bent van gepiep, maar aan de andere kant is de kans op een grote steur ook zeer aanwezig (en dat is ook wel weer mooi)
Ook zeker een emmer goed klaar gemaakte (24 uur weken vervolgens 1,5 tot 2 uur koken, doe bij 10 kilo tijgernoten 1kilo suiker)tijgernoten. Hiermee heb ik goed gevangen op marcusans (doorgaans wel de iets kleinere vissen)
De grotere vissen ving ik met KGB baits boilies (en dan zou ik nu voor de nieuwe KGB sweet elite gaan) Met een zoete grondvoer!
Het voeren is makkelijk aangezien je 2 keer per dag je lijnen uit mag varen (wel zelf een boot mee nemen maar een rubber boot van bart smit volstaat ook prima(denk wel aan je veiligheid), maar een voerboot is natuurlijk nog makkelijker.

Wat betreft het opladen van je accu's, de super aardige Juan Luc (de eigenaar) zal dit graag voor je willen doen. Als er ook maar iets is waar hij je mee kan helpen dan zal hij dat zeker doen.

mochten er verder nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Groet Ronny Drenth
 
marcusans   (geplaatst door: dennis ten brummelaar | datum: 2009-02-14)

hallo allemaal.
ik wilde graag iets weeten over het water ik ga 11-18mei.
alle info is welkom

welke stekken
wat voor soort voer
krijg je een boot

alvast bedankt dennis
e-mail dennis_ten_brummelaar@hotmail.com


 
Vissen Marcusans   (geplaatst door: Frank De Caluwe | datum: 2009-01-07)

Hallo

Ik ga dit jaar ook eens een sessie plannen op dit water. Alle info hier omtrent is van harte welkom. Ik ga waarschijnlijk in de periode van 13 april tot en met 17 april. Graag zou ik weten welke stekken het beste zijn in die periode. Je laat me maar iets weten

Tight Lines Frank 
marcusans   (geplaatst door: Jordi van Leeuwen | datum: 2008-10-06)

kan iemand mij vertelen hoe het met electra zit op marcusans, zou graag me baitboat tussendoor willen opladen maar las op de site dat het nog niet aanwezig was. is de eigenaar zo aardig om je accu's bij hem thuis op te laden of zijn er andere mogelijkheden?

alvast bedankt

Jordi van Leeuwen

 
marcusans   (geplaatst door: gijs van der poel | datum: 2008-08-05)

hey marc,

heb je een beetje vis weten te vangen. Ik ga namelijk 9 augustus. Op welke stek zat je? Welk aas?

 
Vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24 Volgende


Plaats zelf een reactie voor het betaalwater: MarcusansInlog status: 

Niet ingelogd.Je dient ingelogd te zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord voordat je een bericht kunt plaatsen.