Betaalwater: La TraqueLand:

Frankrijk

Aantal reacties:

20

Te boeken bij:


Geplaatste reactiesd   (geplaatst door: Simon Toeters | datum: 2011-04-19)

Je kan in de agenda aan de linkerkant aangeven wanneer je sessie gepland is...


 
raymon   (geplaatst door: Krijn de Leeuw | datum: 2009-05-09)

Hey Raymon,

Kan je op dit water ook gewoon 2 stekken boeken om met 4 man heen te gaan? en zo ja wat zijn dan de beste opties? of moet je het hele water huren?

gr.


 
Le traque   (geplaatst door: Raymon | datum: 2008-05-08)

Ik ben naar domaine de goncourt geweest op 18>26 april en hebben de eerste 4 dagen doorgebracht op the great lake wat er naast ligt met als vangst 0,0..

Na dinsdag te zijn verkast van water hebben wij t/m donderdag enkele piepjes gehad terwijl de mannen aan de andere zijde (bij de blokhut) al flink wat karpers hadden gevangen. Vrijdag gingen die mannen weg en zijn wij verhuist naar hun stek. Nadat ze donderdag de stekken nog met ons hadden doorgenomen. In die laatste 24 uur 11 karpers geland en 4 losschieters gehad. de grootste was 35 pond en de kleinste 18 pond (grassie). Aas in 1 woord. MAIS. Een paar maiskorrels op je hair en een nep popup maisie er boven op. Ook is het verstandig om deze te dippen in een zootje zoete troep.

In iedergeval heeft die laatste 24 uur ons geen windeieren gelegd.

Tip neem ook een haspel mee omdat er in de blokhut maar 1 stroompunt zit en het best lastig is als je met meerdere mensen dingen moet opladen.

Voor het hele verslag neem eens een kijkje op www.karperen.net

succes

 
Re: Info!   (geplaatst door: Greet | datum: 2007-11-18)

Hey David!

La Traque is echt een supergezellig water. Niet echt groot (3ha) maar in de vorm van een hoefijzer. Je zit met z'n allen op een soort van eiland te vissen. Lekker gezellig bij elkaar en toch heeft iedereen de ruimte om zijn ding te doen!

In de loop der jaren is het vissen er iets moeilijker op geworden, maar ook de gewichten zijn er enorm de lucht in gegaan! Vroeger ving je er vissen van ongeveer 5 6kg met enkele uitschieters tot 17kg, nu ligt het gemiddelde gewicht op zo'n 10kg dacht ik. De zwaarste vis moet momenteel zo'n 24kg wegen!

Je mag me altijd mailen als je nog meer info wenst of wend je eens tot Kristof van Carp Consult. Hij zal je met raad en daad bijstaan hierin!

M'n e-mailadres is greet.verbeeck@hotmail.com

Groetjes,

Greet.

P.S. Ja, er zijn ook vrouwen die karpervissen...

 
info!   (geplaatst door: david vandevelde | datum: 2007-11-14)

hallo!

wie kan er me wat informatie geven over dit water? ik ben enkele waters aan het overlopen om misschien eens te gaan vissen volgend jaar. maar eerst wil ik wat informatie vergaren en daar kunnen jullie voor helpen.

groetjes

david

 
Vorige  1  2  3  4 Volgende


Plaats zelf een reactie voor het betaalwater: La TraqueInlog status: 

Niet ingelogd.Je dient ingelogd te zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord voordat je een bericht kunt plaatsen.