Betaalwater: Domaine du Grand RieuLand:

Belgie

Aantal reacties:

4

Te boeken bij:


Geplaatste reactiesweek-end gepland   (geplaatst door: kurt schietecatte | datum: 2012-11-13)

hey zou deze week-end nog eens gaan , heeft al paar x geweest maar zonder resultaat, kan iemand wat info kwijt omtrent hoe het nu zit?


 
lac du grand rieu   (geplaatst door: robert heuten | datum: 2008-06-28)

Ook hier ben ik geweest heb al deze watertjes gehad van deze eigenaar. Dit water is inderdaad nog wel het mooiste alleen wat al gezegt is de stekken zijn gewoon echt zwaar waardeloos.

Je mag met 4 hengels vissen maar de stekken liggen zo dicht tegen elkaar aan dat dit gewoon vrijwel onmogelijk is. Voor mij was dit jaar ook de laatste keer op dit water.

Het is het geld gewoon niet waard. In principe kun je al zijn waters vergelijken met grote forellenbakken waar je hutje mutje tegen elkaar aanzit.

Grootste vis die wij hier hebben gehad was 32 pond. Voor de rest eigelijk weinig bijzonders.

Laatste keer hadden we de eigenaar vantevoren gebeld of hij een stek voor ons wou reserveren en dit was geen probleem. daar aangekomen echter was de stek uiteraard al vergeven. Standaard antwoord van de eigenaar is overigens dat het nooit een probleem is " no problem". Oh en als hij begint over op deze stek zijn laatst many fish gevangen en 60 runs en dat soort dingen is dit onzin. Standaard verhaaltje wat hij elke keer verteld als je komt.... Alleeen weet hij dit zelf niet meer aangezien hij nogal wat drinkt. 
lac de grand rieu   (geplaatst door: henklamers | datum: 2007-04-22)

Je kan in de agenda aan de linkerkant aangeven wanneer je sessie gepland is...van 6 mei tot 12 mei willen wij er gaan vissen.wij willen op stek 7 gaan zitten. is er misschien iemand die er iets over kan vertellen over het water aan de kant vissen of juist ver uit de kant. alvast bedankt elke info is welkom?


 
verslechten van grand rieu en lac de tertre   (geplaatst door: Dieter Mous | datum: 2006-04-19)

Grand rieu is eigenlijk het mooiste stuk water naast tertre. Het water wordt door de zelfde eigenaar beheerd. Het water is erg mooi maar heel druk bezocht. Rond 2000 ben ik er enkele malen geweest en dit beviel. Ook waren de vangsten wel aardig bij ons tot 30 pond.
Helaas kom ik op dit water en Lace de tertre niet meer vanwege de grote drukte en het grote aantal stekken wat voor een te klein water wordt verhuurd.
Inmiddels gaat het daar alleen nog maar om geld en niet meer om plezier en kwaliteit.

Mocht je informatie of foto's van het water willen kun je me altijd even mailen

Dieter

 
Vorige  1 Volgende


Plaats zelf een reactie voor het betaalwater: Domaine du Grand RieuInlog status: 

Niet ingelogd.Je dient ingelogd te zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord voordat je een bericht kunt plaatsen.