Betaalwater: Les HerbièresLand:

Belgie

Aantal reacties:

7

Te boeken bij:


Geplaatste reacties3 dagen lac du herbieres   (geplaatst door: tom de zwart | datum: 2008-08-06)

Ik ben hier ook 3 dagen geweest.

Het gemiddelde gewicht van de vis ligt rond de 5 kg. De zwaartse die wij gevangen hebben was 10 kg. Totaal hebben we de eerste dag iets van 20 runs gehad. De tweede dag een stuk of 6 en de derde dag slechts 1.

De zwaarste die ik zelf had was 7,5 kg dit viel dus echt super tegen.

Ik ben het dan ook helemaal eens met de vorige sprekers. Dit water is zijn geld niet waard. 
het lacje   (geplaatst door: robert heuten | datum: 2008-06-28)

Ben er zelf dit jaar ook nog geweest. Dit voor 48 uur.

Eerlijk gezegt vond ik het het geld niet waard (30 euro p/d) Vis hebben we gevangen tot 9 kg. De meeste vissen waren echter rond de 5 kg. Hoeveel runs en vissen we hebben gevangen zou ik niet eens precies weten. We hebben ze niet meer geteld. Allemaal van die vaste stok karpertjes zoals ik ze noem.

Als je van kleine vis houdt is het er leuk. Hele dag door runs alleen jammer dat op de plek waar wij zaten zoveel obstakels in het water lagen dat we ongeveer 50% van de vissen eraan verloren. Heel erg frustrerend. Alle vissen zaten dicht aan het kantje. Het water is dan ook gelijk vanaf de kant vrij diep tot 40 meter ongeveer 8 meter daarna duikt het naar onder na 20 meter en meer.

We hebben overigens alleen met boilies gevoerd. Ondanks dat dus nog steeds alleeen die kleintjes.

Verder viel me op dat het er ook niet echt rustig was. Er was een werkplaats achter onze stek die je de hele dag door hoorde. In de nacht hoorde je dan weer de snelweg. In het bos achter je lag achter elke boom een hoop drollen. Zelfs voor een prullebak is niet gezorgt.

Oh en als je gaat vergeet niet iets tegen muggen mee te nemen ik ben helemaal lek geprikt.

De eigenaar is wel aardig alleen niet erg geinteresseerd in zijn water/vissen. Regels zijn er dan ook nauwelijks en als er al regels waren dan was er toch niemand die daarop toezag. De eigenaar is net zolang vriendelijk tot hij zijn geld heeft. Hierna is het dan ook gauw au revoir.

Wij hebben overigens op dit meer vrijwel alleen gezeten en ik snap nu ook wel waarom. Voor ons is het in elk geval duidelijk naar dit water gaan wij niet meer! 30 euro voor karpertjes van 5 kg en dan nog is dat hele stuk rijden is voor ons de moeite niet waard en genoeg andere watertjes in de buurt. Zoals bijv. lac d'heure.

Ohja via angling lines hoef je niet te proberen die doen niks meer met dit water.

 
Ziekte ?   (geplaatst door: Fred | datum: 2005-09-05)

Hoi.

Voor diegene die een keer naar Herbieres willen gaan wil ik dan toch het volgende mededelen: Ben er vorige week geweest en wat me opviel was dat 90% v/d vissen die we vingen eigenaardige wondjes cq gezwellen hadden.

Denk dat ik wel kan uitsluiten dat het van de paai afkomstig is....ik weet het natuurlijk niet 100% zeker maar denk dat het een ziekte is (virus ?).

Wees voorzichtig dus want als dit laatste het geval is dan dien je alles goed te ontsmetten voordat je weer ergens anders gaat vissen.

Grtz,

Fred.

 
Boeking   (geplaatst door: Fred | datum: 2005-08-17)

Hoi.

Je kunt er zo heenrijden....boeken heeft daar weinig zin hebben ik gemerkt want je kunt je gewoon neerzitten waar plaats is....

Ik had vorig jaar meegemaakt dat we zaten te vissen op een stek die ook een week geboekt was via Angling Lines en desbetreffende personen konden zich ergens anders een stek gaan zoeken hetgeen erg sneu was voor hun.

Grtz,

Fred.

 
Hoe boek ik???   (geplaatst door: Andreas | datum: 2005-08-16)

Ik wil graag een weekend daar vissen,weet iemand of ikdaar kan boeken,dus zonder Angling lines.
wie is daar al geweest en kan nog wat algemene informatie geven!
Bedankt Andreas

 
Vorige  1  2 Volgende


Plaats zelf een reactie voor het betaalwater: Les HerbièresInlog status: 

Niet ingelogd.Je dient ingelogd te zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord voordat je een bericht kunt plaatsen.