Betaalwater: Clearwater LakesLand:

Frankrijk

Aantal reacties:

6

Te boeken bij:


Geplaatste reactiesgezien   (geplaatst door: john de koning + kees nagel | datum: 2011-02-28)

dank je ik heb t gezien

gr


 
john   (geplaatst door: bram van gemert | datum: 2011-02-28)

ik heb er ook naar gekeken het progamma hete ; geluk over de grens uitgezonde op woensdag 22-2-2011 op net 5 om 23.49 is een paar jaar geleden ook al is uitgezonden
groetjes bram


 
programma gemist   (geplaatst door: john de koning + kees nagel | datum: 2011-02-28)

heej hallo mario

hoe hete dat programma

op welek zender en hoe laat was dit

zo kan ik dat nog terugvinden

alvast bedanklt


 
Informatie   (geplaatst door: johngrobe | datum: 2011-02-26)

Hoi Mario,

Je kent me niet maar ik las dat jij naar dit water bent geweest.
Kun je me iets meer vertellen over de beste stekken van dit water,en wat de prijzen zijn.
Ik ga eind april met mijn vismaat voor de tweede keer naar Jonchery best wel een mooi watertje.
Laat iets van je horen.

Groet John.

 
Ongekende schoonheid   (geplaatst door: Mario Taal | datum: 2006-05-08)

De laatste week van April dit jaar was ik hier met 2 vrienden, we hadden dit water al op het oog na de uitzending op rtl4 en dit jaar was het moment dan daar, een pokke-end rijden maar of dat het waard is JA! Waar vind je nu nog een betaalwater met zo'n schoonheid omgeven? Alles klopt gewoon hier, toplocatie, topservice, topwater. Er zijn nog wel eens leugens over oppervlaktes van wateren en waar je bij aankomst denkt, waar ben ik terecht gekomen, dat is dus niet het geval hier viel het zelfs mee, nou ja eigenlijk tegen dat pokke-end lopen van achter naar voren, zat ruimte dus, haha. Het water is ruim 4 ha, heeft zeer varieŽrende dieptes, dit bied al uitdaging genoeg qua uitpijlen. Het water heeft bovendien een natuurlijke invloed van vers water en voedsel voor de vissen door instroming van een oud moeras waaruit vers water de plas in stroomt.Wat betreft de vissen, tja gewoon zoals het hoort, er zwemmen vissen die er vanouds al zwemmen en LEGAAL in frankrijk opgekweekte vissen. Kevin de eigenaar heeft niet voor niets een aantal huisregels opgesteld, was het maar overal zo, want er mag dan wel tegen betaling op de vissen gevist worden, de vis moet wel met respect behandeld worden, dus zoals het hoort! En voor wie denkt, op zo'n kleine opp zoveel vis en dat ze allemaal 30 pond en zwaarder wegen, dat is dus niet zo, tuurlijk zitten er veel zware vissen, maar de kunst is om die zware vissen tussen de kleinere vissen vandaan te vangen, oftewel het juiste ding doen, er is dus zat uitdaging, bovendien als je een zware haakt moet je em nog wel zien te landen, en geloof me dat is niet zomaar gedaan daar.
Van te voren was ik nogal sceptisch naar aanleiding van de kosten,reisafstand en de grootte van het water, maar nu heb ik voorlopig mijn frankrijkwater gevonden en ga ook weer terug al moet ik er een baantje bijnemen, topwater en topmensen.

groet, Mario.

 
Vorige  1  2 Volgende


Plaats zelf een reactie voor het betaalwater: Clearwater LakesInlog status: 

Niet ingelogd.Je dient ingelogd te zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord voordat je een bericht kunt plaatsen.