ZoekenZoek eenvoudig door de geplaatste reacties op Betaalwater.nl

Zoekwoord:

 


ZoekresultatenEr zijn 14979 resultaten gevonden voor het zoekwoord:

Betaalwater: St. Christhope (geplaatst door: de clown en de joker vd boogaard | datum: 01-10-2006)

Wij zijn van 25 september tot 30 september 2006 hier geweest.
Naar alle verhalen die we op deze site hebben gelezen,zou de vis aan de kant moeten zitten.Na een nacht aan de kant te hebben gevist kwam daar niks van te recht.In deze week is bijna alle vis van uit het midden gekomen.Wij hebben in totaal 13 runs gehad met z'n 2e waar van 1 verspeeld.De zwaarste vis was 40 pnd en de ligste was 12pnd en allelei gewichten daar tussen.We hebben in totaal voor 145 kilo vis gevangen.Heel veel lol gehad,maar jammer dat er op de dag geen karper te vangen was.En dat probleem had iedereen die week.Of wij nog een keer terug komen dat weten nog niet.Stekken zijn niet erg bijzonder.Plus een hoop lawaai s'nachts.
 
Betaalwater: le valdore (geplaatst door: Frans | datum: 01-10-2006)

hahahahaha dat begrijp ik sorry stom Maar ik bedoel welk adres moet ik invoeren op mijn Tomtom.........

zal volgende keer een beetje duidelijker zijn

groetjes

 
Betaalwater: Villedon (geplaatst door: CarpMadness | datum: 01-10-2006)

Hallo luitjes,

Ik lees hier dat er op Villadon veel hinder is van Dwergmeervalletjes (CatFish), en dat er nog niemand is die er echt een manier op heeft gevonden om dit tegen te gaan.
Wel geachte karpervissers, hier komt de oplossing tegen dit toch wel gigantisch groot en irri probleem.
Hebben jullie wel eens aan grootmoeders panty's gedacht?
Wel, deze zijn de oplossing om die irri aanbeten van Dwergmeervalletjes te voorkomen.
Deze manier van vissen kwam bij mij op toen ik zelf op een water zat waar het er ook van wemelde.
Toen ik er in twee uur tijd 17 op de kant had liggen, ging bij mij die grijze massa toch lichtelijk werken.
De achtiende die ik ving ging ik eens grondig onderzoeken en kwam al snel tot de conclusie dat deze wezentjes wel beschikken over hele kleine tandjes.
Waarop ik gelijk zoiets had van, ze zullen het vast niet fijn vinden om met die tandjes vast te zitten in iets wat strak om mijn boilie heen zit.
Dus zo gedacht zo gedaan, als een gek draaide ik al mij hengels binnen om nog voor sluitingstijd bij een champion (Mega grote store in France) te zijn.
Al met al was het nog drie kwartier rijden voordat ik er was, eenmaal daar kon het zoeken beginnen naar een speld in een hooiberg.
Want zeg nu zelf, als je opzoek bent naar panty's daar waar ze ook tractoren en dergelijke verkopen is het toch best lastig.
Ook mijn frans is net zo goed als mijn oma's engels, totaal niet dus, en probeer dan maar eens een fransman/vrouw duidelijk te maken dat je opzoek bent naar Panty's.
Naar een tijdje had ik ze dan gevonden, en kocht er een paar van verschillende diktes, in de volksmond van de vrouw danié of zoiets genoemd.

Maar ik ga er weer helemaal in op en zal nu maar eens tot het hoogte punt overgaan.
Je neemt een boilie en deze stop je gewoon ergens in de panty, vervolgens draai je de panty strak om de boilie.
Alvorens je deze afknipt, knoop je eerst het strak gedraaide stukje af met een stukje garen.(Heb je deze niet bij je,vergeet deze dan ook niet mee te nemen va de Champion) Nu kun je hem afknippen en op de hair aanbrengen, kijk wel uit met het terug halen van de boilienaald,daar deze een weerhaakje heeft en ook zeer graag in de panty wil blijven steken.
Probeer deze methode maar eens uit, en je zult versteldt staan van het resultaat, ik had geen aanbeten meer van die irri Catfish (dwergmeervalletjes), en mijn vangsten gingen met 40% omhoog.
De karper zal absoluut geen hinder ondervinden van de panty welke je ook nog eens lekker kunt dippen en zo de flavour nog wat langer op je stek te houden.

Hopende hiermee iedereen die nu nog naar Villledon gaat te weerhouden van die overtollige aanbeten van Dwergmeervalletjes.


http://www.carpmadness.nl is weer online!
 
Betaalwater: le valdore (geplaatst door: Jan Van Mierlo | datum: 01-10-2006)

ik kan je een tip geven niet te veel voeren. heel weinig zelfs dat werkte het beste voor mij
groeten,
Jan
 
Betaalwater: Villedon (geplaatst door: Peter de Goede | datum: 01-10-2006)

Hoi iedereen, ben samen met nog drie anderen vissers laatste week september naar villedon geweest, we hebben daar echt een top week gehad.
natuurlijk ook wel catfish gevangen.

Wij hadden stek 15 en 16 een mooie plek voor 4 pers.
Eerste vis die ik ving was 36.5 pond !!!

Rest van de week ging ook fantastisch wij hebben met 4 man meer dan 80 karpers gevangen, 28 dertigers waarvan een tiental hoge dertigers en een 45 ponder door mijn vismaat.


Wellicht volgend jaar weer naar villedon.

groetjes Peter

p.s. Carpconnection en Villedon bedankt voor deze mooie visweek.

 
Betaalwater: le valdore (geplaatst door: Frans | datum: 30-09-2006)

Hoi weet iemand wat ik in moet voeren ik bedoel welk adres voor le valdore

alvast vriendelijk bedankt

Corne tijgernoten al klaar brrr
 
Betaalwater: Forges (geplaatst door: John Axefield | datum: 30-09-2006)

Zojuist las ik de kreet “Forges makkelijk water voor de beginnende Frankrijk vissers”.. nou k dacht het niet. Waarop baseer je die vergelijking dan? Dat je vis gevangen hebt daar? nou gefeliciteerd dan doe je het goed maar wat zeggen die jongens dan die 1 week hebben zitten blanken? Ooh kunnne die niet vissen?!... Nou geloof me, wil je vis vangen op Forges dan moet je net zoals in NL en elders gewoon je stinkende best doen te meer daar de hengeldruk vrij hoog is en de vis dus slimmer is/wordt en sowhat als je dan toch vis vangt? Daar kom je toch voor of zie ik dat verkeerd of wil je liever niks vangen en rondbazuinen dat t een moeilijk water is… t is ook nooit goed. En over hengeldruk gesproken: in het Slootermeer (Amsterdam) zitten ook een aantal grote exemplaren en daar staan de bivvies zij aan zij in de hoop om ook eens een kanjer te vangen. Hierover hoor je nooit kommentaar.
Als er over des Forges wat op te merken valt dan is het dat ‘t water van dien aard en grote is dat je in feite hiervoor niet naar Frankrijk hoeft te rijden: dit soort waters vind je qua grote in NL bij tientallen alleen met dit verschil… dat hier biggen in zitten waar je in NL alleen maar over droomt ja toch? Enne.. voor de rest betaal je hier geen hoofdprijs a 450 euro per week maar “slechts” 185 euro en da’s toch lekker voor je portemonaie. Verder zit je hier van God en de wereld verlaten en hoor je overdag en s nachts godzijdank geen eindeloos gebrom van auto’s op de A4, of landende vliegtuigen maar geniet je van doodse stilte af en toe onder broken door een vallend takje of nachtvogel geluiden en …. soms een gillende sounderbox naast je!

Hierbij een aantal tips voor degene die het bovenstaande aanspreekt:

Tip 1: reserveren kan je direkt telefonisch bij des Forges, men verstaat en spreekt redelijk Engels: je hoort dan gelijk welke stekken er vrij zijn en kan dit dan eerst met je maatje overleggen en de reservering dan ff later per email aan hun bevestigen.
Tip 2: als je handig ben en je bent met 2 man, dan betaal je ieder de 1 persoons prijs en ga je toch centraal met 2 tenten bij elkaar zitten op 1 stek: op deze manier heb je een stek van ruim 120 meter. Voorbeeld ? reserveer stek 6+7, maar ga met z’n tweeën zitten op 7 en je hebt een heel meertje voor jezelf en je maat. Reserveer 9+11 of 13+15 en ga centraal zitten tussen deze
2 stekken, dan heb je een kwart van het grote meer voor jullie zelf. NB. Stek 2-3-4-5 zou ik je beslist niet aanraden om te reserveren omdat dit een zeer smal gedeelte is van het water waar je nauwelijks behoorlijk kunt zitten met een tent ( vaak zitten hier ook Franse locals te vissen voor korte tijd)
Tip 3: men heeft daar een restaurantje + hengelsportzaakje waar je een voerboot kunt huren en goede merken boilies kunt krijgen tegen redelijke prijzen: wij hebben goed gevangen met de daar verkrijgbare vismeel boilies
Tip 4: reserveer bij aankomst geen stokbrood voor de hele week: dit moet je nl elke morgen zelf ophalen en ik weet niet of je er van houdt om elke morgen met je duffe kop 2x een half uur wilt lopen, maar ik baalde er in iedere geval van. Dus haal t gewoon los op wanneer je je daartoe geroepen voelt…!
Tip 5: In des Forges zit ook zware karper maar ook zware steur en meerval en deze variatie maakt t allemaal nog veel leuker echter, spoel wel minimaal 35-40/10 lijn op je spoelen
Tip 6: Voerplekken maken met je voerboot kan effect opleveren maar hoeft niet het geval te zijn: we hebben nl. evenveel vis gevangen met single hookbaits dan met bijgevoerde plekken d.w.z. dat je alle bakken met grondvoer mijn inziens net zo goed thuis kan laten en daarmee ook je voerboot, wat uiteraard scheelt in je bagage. NB. Ik had wel mn voerboot met dieptemeter bij me en het gehele (grote) meer in kaart gebracht: het is praktisch overaal even diep en vlak 1.40-1.60 mtr. zonder obstakels of noemenswaardige taluds
Tip 7: overigens pakten we de meeste vis met 2x 20mm (vismeel) boilies op een lange hair of op een stringetje van 3 Tigernuts op je hair. Op de Tigers pakten we alleen karper en op de grote vismeel boilies : karper, steur en meerval
Tip 8: Naast het karperwater zijn er bij de entree van des Forges ook een meertje en een beekje voor forelvissers: hier vissen tientallen Fransen per dag voor dik geld op forel (die ze na vangen mee mogen nemen) Dit meer is op dinsdagen gesloten en de beheerder staat de karpervissers toe om op deze dag hier gratis op forel te vissen (leuk als onderbreking overdag en de forel is uiteraard te gebruiken als meerval aas…!)
Tip 9: Je mag vissen met 4 hengels maar ik zou je aanraden om maximaal met 3 hengels te gaan vissen – vooral als je met zn tweeën naast elkaar zit: je beperkt hierdoor veel problemen tijdens het drillen van de vis in de nachtelijke uren: t is nl. stikke donker zonder enkele straat verlichting en je maakt met veel uitstaande lijnen kans dat je lijn (cq de vis) verstrikt raakt in je uitstaande lijnen enne… je werkt mee aan lijndruk vermindering waarover zo veel wordt gepraat.
Tip 10: Je kan tegen een tarief van E 10 je spullen van jou en je maat met een Trike naar 1 stek laten brengen en halen: k zou zeggen aaaaltijd doen ! Je sjouwt je anders helemaal kapot vanaf de parkeerplaats naar je stek en je kan zelf ook meerijden.
Tip 11: de stekplaatsen met betrekking tot het plaatsen van je bivvy zijn v/a stek 7 allemaal zeer ruim en schoon maar ik zou zeker een klauwhamertje meenemen voor stek 9 -11-13-15: de bodem bestaat hier, onder het gras, uit rotsen of zeer grote kiezels. Voor de rest zijn er op de meeste stekken betonnen picknick tafels aanwezig waarop je lekker je gasstel en jerrycan kwijt kan en komfortabel kan gaan eten
Tip 12: Wij hadden onze bewaarzakken konform de regels thuis gelaten maar je zal altijd zien dat je de mooiste vissen ’s nachts vangt en je ze eigenlijk graag ‘s morgens wil fotograferen. Overigens: het water is onder de oever al redelijk diep 100-125 cm dus genoeg ruim water voorhanden en… er wordt niet op gecontroleerd… t is maar dat je het weet

Ik denk dat je met bovenstaande tips aardig uit de voeten kan
Goeie vangst ! John

 
Betaalwater: le valdore (geplaatst door: Erik Buitenhuis | datum: 29-09-2006)


Heb er geen foto's van Corne. maar wanneer ga je dan?
Toen wij op 7zaten waren er twee nederlanders uit Arnhem volgens mij op stek 12. De stek is ook zeer mooi met lekker veel ruimte voor je tent enzo. Ook je auto lekker op je plekkie erbij. Alleen zit je wel in een hoek waar 13 ook naartoe kan vissen. Tuurlijk heb je allemaal je zogenaamde onzichtbare grens,maar door de landtong van stek 11 word je beperkt. Neemt niet weg dat toen wij er waren de mannen uit Arnhem toch diverse mooie vissen hebben weten te haken. Ik vind ook dit een mooie stek. Maar zoals altijd, blijf aktief en probeer.

Groetjes Erik.
 
Betaalwater: le valdore (geplaatst door: corne kraaijeveld | datum: 29-09-2006)

zijn er mensen met fotos van meer2 stek 12
gr corne
 
Betaalwater: le valdore (geplaatst door: mark vd burgt | datum: 29-09-2006)

Ja dat klopt dat er te veel hengels in te weinig water liggen want die maat van me die lag bijna langs iemand anders te vissen dus das wel minder. en over weerhaklozen haken das ieder voorzich ik vind het persoonlijk fijner want we hadden 2 vissen op een manier gehaakt dat als we met weerhaakloze haken visten dat we die kwijt waren .

Maare die 50 pond vissen zitten op meer 1 en der ziten heel veel 30ponders en ook 40 ponders op me maat en ik vingen 2 dertigers in 2 nachten en op stek 1 en 2 ook nog 3 in dezelfde 2 nachten als ons dus die zitten der genoeg.
 
Vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  121  122  123  124  125  126  127  128  129  130  131  132  133  134  135  136  137  138  139  140  141  142  143  144  145  146  147  148  149  150  151  152  153  154  155  156  157  158  159  160  161  162  163  164  165  166  167  168  169  170  171  172  173  174  175  176  177  178  179  180  181  182  183  184  185  186  187  188  189  190  191  192  193  194  195  196  197  198  199  200  201  202  203  204  205  206  207  208  209  210  211  212  213  214  215  216  217  218  219  220  221  222  223  224  225  226  227  228  229  230  231  232  233  234  235  236  237  238  239  240  241  242  243  244  245  246  247  248  249  250  251  252  253  254  255  256  257  258  259  260  261  262  263  264  265  266  267  268  269  270  271  272  273  274  275  276  277  278  279  280  281  282  283  284  285  286  287  288  289  290  291  292  293  294  295  296  297  298  299  300  301  302  303  304  305  306  307  308  309  310  311  312  313  314  315  316  317  318  319  320  321  322  323  324  325  326  327  328  329  330  331  332  333  334  335  336  337  338  339  340  341  342  343  344  345  346  347  348  349  350  351  352  353  354  355  356  357  358  359  360  361  362  363  364  365  366  367  368  369  370  371  372  373  374  375  376  377  378  379  380  381  382  383  384  385  386  387  388  389  390  391  392  393  394  395  396  397  398  399  400  401  402  403  404  405  406  407  408  409  410  411  412  413  414  415  416  417  418  419  420  421  422  423  424  425  426  427  428  429  430  431  432  433  434  435  436  437  438  439  440  441  442  443  444  445  446  447  448  449  450  451  452  453  454  455  456  457  458  459  460  461  462  463  464  465  466  467  468  469  470  471  472  473  474  475  476  477  478  479  480  481  482  483  484  485  486  487  488  489  490  491  492  493  494  495  496  497  498  499  500  501  502  503  504  505  506  507  508  509  510  511  512  513  514  515  516  517  518  519  520  521  522  523  524  525  526  527  528  529  530  531  532  533  534  535  536  537  538  539  540  541  542  543  544  545  546  547  548  549  550  551  552  553  554  555  556  557  558  559  560  561  562  563  564  565  566  567  568  569  570  571  572  573  574  575  576  577  578  579  580  581  582  583  584  585  586  587  588  589  590  591  592  593  594  595  596  597  598  599  600  601  602  603  604  605  606  607  608  609  610  611  612  613  614  615  616  617  618  619  620  621  622  623  624  625  626  627  628  629  630  631  632  633  634  635  636  637  638  639  640  641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  676  677  678  679  680  681  682  683  684  685  686  687  688  689  690  691  692  693  694  695  696  697  698  699  700  701  702  703  704  705  706  707  708  709  710  711  712  713  714  715  716  717  718  719  720  721  722  723  724  725  726  727  728  729  730  731  732  733  734  735  736  737  738  739  740  741  742  743  744  745  746  747  748  749  750  751  752  753  754  755  756  757  758  759  760  761  762  763  764  765  766  767  768  769  770  771  772  773  774  775  776  777  778  779  780  781  782  783  784  785  786  787  788  789  790  791  792  793  794  795  796  797  798  799  800  801  802  803  804  805  806  807  808  809  810  811  812  813  814  815  816  817  818  819  820  821  822  823  824  825  826  827  828  829  830  831  832  833  834  835  836  837  838  839  840  841  842  843  844  845  846  847  848  849  850  851  852  853  854  855  856  857  858  859  860  861  862  863  864  865  866  867  868  869  870  871  872  873  874  875  876  877  878  879  880  881  882  883  884  885  886  887  888  889  890  891  892  893  894  895  896  897  898  899  900  901  902  903  904  905  906  907  908  909  910  911  912  913  914  915  916  917  918  919  920  921  922  923  924  925  926  927  928  929  930  931  932  933  934  935  936  937  938  939  940  941  942  943  944  945  946  947  948  949  950  951  952  953  954  955  956  957  958  959  960  961  962  963  964  965  966  967  968  969  970  971  972  973  974  975  976  977  978  979  980  981  982  983  984  985  986  987  988  989  990  991  992  993  994  995  996  997  998  999  1000  1001  1002  1003  1004  1005  1006  1007  1008  1009  1010  1011  1012  1013  1014  1015  1016  1017  1018  1019  1020  1021  1022  1023  1024  1025  1026  1027  1028  1029  1030  1031  1032  1033  1034  1035  1036  1037  1038  1039  1040  1041  1042  1043  1044  1045  1046  1047  1048  1049  1050  1051  1052  1053  1054  1055  1056  1057  1058  1059  1060  1061  1062  1063  1064  1065  1066  1067  1068  1069  1070  1071  1072  1073  1074  1075  1076  1077  1078  1079  1080  1081  1082  1083  1084  1085  1086  1087  1088  1089  1090  1091  1092  1093  1094  1095  1096  1097  1098  1099  1100  1101  1102  1103  1104  1105  1106  1107  1108  1109  1110  1111  1112  1113  1114  1115  1116  1117  1118  1119  1120  1121  1122  1123  1124  1125  1126  1127  1128  1129  1130  1131  1132  1133  1134  1135  1136  1137  1138  1139  1140  1141  1142  1143  1144  1145  1146  1147  1148  1149  1150  1151  1152  1153  1154  1155  1156  1157  1158  1159  1160  1161  1162  1163  1164  1165  1166  1167  1168  1169  1170  1171  1172  1173  1174  1175  1176  1177  1178  1179  1180  1181  1182  1183  1184  1185  1186  1187  1188  1189  1190  1191  1192  1193  1194  1195  1196  1197  1198  1199  1200  1201  1202  1203  1204  1205  1206  1207  1208  1209  1210  1211  1212  1213  1214  1215  1216  1217  1218  1219  1220  1221  1222  1223  1224  1225  1226  1227  1228  1229  1230  1231  1232  1233  1234  1235  1236  1237  1238  1239  1240  1241  1242  1243  1244  1245  1246  1247  1248  1249  1250  1251  1252  1253  1254  1255  1256  1257  1258  1259  1260  1261  1262  1263  1264  1265  1266  1267  1268  1269  1270  1271  1272  1273  1274  1275  1276  1277  1278  1279  1280  1281  1282  1283  1284  1285  1286  1287  1288  1289  1290  1291  1292  1293  1294  1295  1296  1297  1298  1299  1300  1301  1302  1303  1304  1305  1306  1307  1308  1309  1310  1311  1312  1313  1314  1315  1316  1317  1318  1319  1320  1321  1322  1323  1324  1325  1326  1327  1328  1329  1330  1331  1332  1333  1334  1335  1336  1337  1338  1339  1340  1341  1342  1343  1344  1345  1346  1347  1348  1349  1350  1351  1352  1353  1354  1355  1356  1357  1358  1359  1360  1361  1362  1363  1364  1365  1366  1367  1368  1369  1370  1371  1372  1373  1374  1375  1376  1377  1378  1379  1380  1381  1382  1383  1384  1385  1386  1387  1388  1389  1390  1391  1392  1393  1394  1395  1396  1397  1398  1399  1400  1401  1402  1403  1404  1405  1406  1407  1408  1409  1410  1411  1412  1413  1414  1415  1416  1417  1418  1419  1420  1421  1422  1423  1424  1425  1426  1427  1428  1429  1430  1431  1432  1433  1434  1435  1436  1437  1438  1439  1440  1441  1442  1443  1444  1445  1446  1447  1448  1449  1450  1451  1452  1453  1454  1455  1456  1457  1458  1459  1460  1461  1462  1463  1464  1465  1466  1467  1468  1469  1470  1471  1472  1473  1474  1475  1476  1477  1478  1479  1480  1481  1482  1483  1484  1485  1486  1487  1488  1489  1490  1491  1492  1493  1494  1495  1496  1497  1498 Volgende