ZoekenZoek eenvoudig door de geplaatste reacties op Betaalwater.nl

Zoekwoord:

 


ZoekresultatenEr zijn 14979 resultaten gevonden voor het zoekwoord:

Betaalwater: Ribière (geplaatst door: Martijn Rotgers | datum: 12-01-2006)

Ik ben afgelopen jaar naar ribiere geweest.
Het is niet zo'n hele grootte plas maar wel met leuke opstakels.
In het midden loopt een romeins pad met een brug. (onder water)
Ik heb daar gevist met een kameraad en wij zijn erachter gekomen dat je helemaal niet strak aan de andere kant hoeft te vissen.
Wij hebben dat in het begin ook gedaan! (zonder resultaat)
Na een 2 dagen of anderhalfe dag waren we dat wel zat ik had ook 1 hengel een voerplaat gemaakt onder eigen kant.( onderhandse worp +- 20 meter)
Hier heb ik veel gevangen en veel runs gehad we zijn zelfs op het laatst alle hengels daar neer gaan leggen.
En het werkte!
Dus naar mijn mening hoef je geen voerboot te hebben al is het wel makkelijk snachts :D
Wij vingen wel redelijk maar de fransman naast ons op de top nog veel beter!!!
hij had minimaal 20 vissen van 40 pond en hoger...!!!!
en dan de minder zware vissen nog :O
Eric vertelde ons dat die week ervoor een topweek was er was 1 jongen van 16 die had zoveel op die stek gevangen dat was niet normaal meer...
en dan praat ik over zoveel runs dat hij slaap te kort kreeg en zijn hengels sommige n88 heeft binnengedraait..
Hij en die fransman en wij visten allemaal 20 meter ongeveer uit eigen kant. (stond ook de wind op dus daar kan het van komen)
De 4 fransen tegenover ons kwamen tegelijk met ons en gingen ook tegelijk met ons weg en hebben 1 run gehad en 1 vis gevangen :O zei visten met boilies en wij met tijgernoten..
Ik heb dus geen positiefe ervaringen met strak aan de overkant vissen.

veel succes
groeten Martijn
 
Betaalwater: La Renarde (geplaatst door: Rick Hopman | datum: 12-01-2006)

je hebt daar zeker een waadpak nodig.wordt pas in de winter van 2006 uigebagert en er komt een eilandje in de midde.zou wel beter zijn als het uitgebagert zijn want het is er te ondiep
 
Betaalwater: La Renarde (geplaatst door: Jelle Schinkel | datum: 12-01-2006)

Is een waadpak nu nog steeds nodig daar?? Heb namelijk gehoort dat het uitgebaggerd is daar!! Ik ga er namelijk van de zomer heen en ben wel benieuwd!! Weet iemand hier wat van!! Heeft iemand ook enig idee met wat voor bolies je daar moet vissen, ik denk dat het eigenlijk niet zoveel uit maakt daar namelijk of wel??

 
Betaalwater: Etang de La Poiteviniere (geplaatst door: Rogier Nas | datum: 12-01-2006)

Hee,

dit water is meester voor de beginnende visser, zowel voor de gevoorderde.
het water straat rust en natuur uit.

Ik ben hier al eens geweest met 4 man, op de chateau-stekken. Dit was denk ik 4 jaar terug.

Bij aankomst kwamen net 2 Engelse mannen die op onze stek hadden vertoeft van het domein af. Daar even mee gesproken, en we kwamen er achter dat ze met de zelfde bolies gevist hadden als wij Gingen vissen....dat is lekker dachten we, hebben ze alvast gevoert voor ons :P

Bij aankomst stond het water niveua enkele meters van de stijgers vandaan, dus konden we ook niet op de steigers vissen, maar op het zand/grint waar de bodem uit bestaad.

eerst de hengels ingooien, dan de rest opzetten....dus, na 20 minuten, ik ben bezig met mijn tent opzetten, volgt de eerste Run....jaja...na 20 minuten...22 pond spiegel....
vanaf toen bleven de runs komen, Heerlijk!!
na een week (misschien was het een mid-week, dat weet ik niet meer) hadden 100 vissen met 4 man.

Echt een leuke vakantie, blanken kan hier bijna niet, maar je weet het nooi, een vis is een vis, en ja....soms gewoon kut, maar hier op dit meer heb ik echt genoten!

Dit jaar weer terug, maar dan op het eiland!!
Thx 2 Andere! ;)
 
Betaalwater: Ribière (geplaatst door: Jacob Dijks | datum: 12-01-2006)

ben er vorigjaar met hemelvaart geweest goed gevangen voor de reseltate
kan je kijken op mijn website http://mybigcarp.tk/ er staan nog meer betaalwaters op
 
Betaalwater: Domaine de la Vallee (geplaatst door: Rogier Nas | datum: 12-01-2006)

hee,

nou ik ben er 2 jr geleden geweest en het was een Heeeel mooi meer, zeker daar is niks op af te dwingen.
Het bestand is alleen wat jammer, wij waren met 4 man, we zaten op het eiland, 2 konden de "hoek" in vissen, en twee het open water op.
1 week gezet en we hadden 1 vis die niet eens me lood kon meenemen. :(
Daar kwam ik dus de volgende morgen achter toen me lijn oer strak stond, en er een karpeTJE aan zat....die zich gelijk had vast gezwommen!

De Bodem lijkt cool, maar is klote. Dieptes vlak voor de kant tot 3 meter, maar als je ingooit of uitvaart naar een lelie velt, dan is het 1 meter max.

Kijk ook eens naar de foto's die gegeven worden, het is meestal de zelfde vis(die 50-er)

Voor de rest is het water schitterend, en misschien zaten wij daar wat te vroeg...begin april!

voor ed oer karper visser, met een hoop kennis, en spullen is het zeker een uitdaging, wel zou ik zeggen, ga zo veel mogelijk naar de achterste plek! nr's weet ik ff niet meer....
suc6!
 
Betaalwater: La Carrière (geplaatst door: Rick Hopman | datum: 11-01-2006)

heeft er iemand nog een beetje info over stek1 van la carriere
 
Betaalwater: La Renarde (geplaatst door: Rick Hopman | datum: 11-01-2006)

beste rudy.als je daar gaat vissen moet je zeker een waadpak mee nemen want het is er ondiep want je kunt door het hele meer lopen.ik viste toen met nutrabaits met als smaak trigga 16 mm.ook zou ik met wat langere onderlijnen vissen i.v.m. een blubberige bodem.ook met niet te zwaar lood vissen want dat zakt weg in de bodem en die trekt je bollie ook mee de blubber in,maar dat merk je wel als je in het water gaat lopen.als je recht vooruit loopt in het water kom precies in het midde van het meer een hard gedeelte(kleiplaat) tegen.daar moet je op gaan liggen met alle 3 je hengels en goed blijven voeren met alleen bollies anders krijg je allemaal kleine vis op je stek als je met particals gaat voeren.ik zou niet naar links vissen die kom in waar geen stekken zitten want het is er heel erg ondiep en veels te blubberig.als je met een maat gaat zou ik die rechts op laten vissen richting de andere stekken en op de zelfde hoogte vissen als die kleiplaat wat ik vertelde en ook goed bij blijven voeren als ze op je stek zitten,want je vangt je dan egt helemaal scheel,want er zit egt een berg vis op.alleen die 40tigers hoef je niet te verwachten want de zwaarste is 38 pond.dat heeft namelijk de beheerder gezegd van het meer.ik heb toen een week daar gevist en had tussen de 80 en 90 vissen.ik zat toen op stek 4 maar stek5 is precies het zelfde want sat zit er tegen over.ik hoop je vodoende te hebben geinformeert groeten rick
 
Betaalwater: Château Moulin (geplaatst door: André Hermus | datum: 11-01-2006)

Supermooi water, veel lelies, weinig obstakels dus relatief makkelijk, meeste stekken op gooiafstand en relatief makkelijk te bevoeren. Wat handig was aangezien onze voerboot er na 3 dagen mee ophield. Goed gevangen, veel 20-ers, en mn maat en ik beide een dikke dertiger. resp. 34 en 36 pond.

Steve, de engelse eigenaar is superrelaxt, komt vaak een babbeltje maken en aangezien wijdeze week de enigen waren heeft hij veel tijd bij ons doorgebracht. We zaten in augustus in de droge periode en het water stond een halve meter lager dan normaal, Steve zij ons dat de vangsten wel tegen zouden vallen. Maar een juiste tactiek zorgde toch voor de nodige vis. Verder kwam de vader van steve elke dag verse ijspacks brengen voor de koelbox en kwam natuurlijk dan meteen een biertje meedrinken. Het eten was ook goed verzorgd, goed sanitair. Wij zaten overigens 10 meter van een toilet vandaan dus dat was ideaal. Steve was overigens verbaast over onze vangsten, want de hele week voor ons was er geen schub boven water gekomen en toen zat het bijna vol.

De meeste vis werd door ons gewoon met martin SB readymades gevangen, de zelfgedraaide ballen deden het minder, de vissen houden duidelijk nog van zoet hier. Particles deden het hier zeker minder, wellicht al te veel mee gevist. De meeste vissen lijken wel op elkaar, maar dat komt omdat ze van dezelfde kweker komen. Deze groeien trouwens wel t hardst, soms wel 10pond per jaar volgens steve. De oervissen van het water zijn prachtig, vaak oud en echt beresterk. Omdat wij met z'n tweeen waren hebben wij voor de dubbel swim gekozen, was ik alleen geweest dan had ik zeker een andere stek gekozen, waarschijnlijk crow of oak tree, dit waren supermooie stekken. Onze stek was wel niet zo mooi, maar de vangsten waren super. Wij gaan zeker dit jaar nog een keer terug, echt een aanrader!
 
Betaalwater: Ribière (geplaatst door: André Hermus | datum: 11-01-2006)

Ik ben hier geweest april/mei 2005. je moet hier zeker in het bezit zijn van een voerbootje. Je moet nl strak, maar dan ook echt strak tegen de overkant vissen om de vissen te vangen. Aangezien wij deze niet hadden viel de vangst dus tegen. In totaal 5 vissen, waarvan wel 1 van 35 pond en 1 van 30 pond. De eigenaar is aardig en Eric de franse terreinhulp helpt overal mee. Je mag de zware vissen bewaren in een bewaarzak zodat je smorgens een foto kan maken, heb je een 30+ vis, dan moet je de beheerder of Eric roepen om ook een foto te maken. Tijdens onze week werdt er een nieuw meerrecord gevangen van 52 pond. Ik had het geluk dat ik net bij deze visser stond toen hij m ving. Op stek 1 is het water zo'n 200meter breed, maar wij kwamen gooiend op zo'n 150 meter waar een oude romeinse stenen brug onder water lag. Hier hebben we de meeste gevangen, maar er ook zeker 20 verspeeld door de enorm scherpe rotsen onder water. Zelfs 0,50mm voorslag had geen nut, en brak meteen als de vis zich vast zwom. Ook veel mosselbanken. Als je hier heen gaat moet je zeker op tijd zijn voor een goede stek, de beste stekken zijn namelijk vrijwel direct weg en de mensen staan dus de avond tevoren al voor de poort te wachten.
 
Vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  121  122  123  124  125  126  127  128  129  130  131  132  133  134  135  136  137  138  139  140  141  142  143  144  145  146  147  148  149  150  151  152  153  154  155  156  157  158  159  160  161  162  163  164  165  166  167  168  169  170  171  172  173  174  175  176  177  178  179  180  181  182  183  184  185  186  187  188  189  190  191  192  193  194  195  196  197  198  199  200  201  202  203  204  205  206  207  208  209  210  211  212  213  214  215  216  217  218  219  220  221  222  223  224  225  226  227  228  229  230  231  232  233  234  235  236  237  238  239  240  241  242  243  244  245  246  247  248  249  250  251  252  253  254  255  256  257  258  259  260  261  262  263  264  265  266  267  268  269  270  271  272  273  274  275  276  277  278  279  280  281  282  283  284  285  286  287  288  289  290  291  292  293  294  295  296  297  298  299  300  301  302  303  304  305  306  307  308  309  310  311  312  313  314  315  316  317  318  319  320  321  322  323  324  325  326  327  328  329  330  331  332  333  334  335  336  337  338  339  340  341  342  343  344  345  346  347  348  349  350  351  352  353  354  355  356  357  358  359  360  361  362  363  364  365  366  367  368  369  370  371  372  373  374  375  376  377  378  379  380  381  382  383  384  385  386  387  388  389  390  391  392  393  394  395  396  397  398  399  400  401  402  403  404  405  406  407  408  409  410  411  412  413  414  415  416  417  418  419  420  421  422  423  424  425  426  427  428  429  430  431  432  433  434  435  436  437  438  439  440  441  442  443  444  445  446  447  448  449  450  451  452  453  454  455  456  457  458  459  460  461  462  463  464  465  466  467  468  469  470  471  472  473  474  475  476  477  478  479  480  481  482  483  484  485  486  487  488  489  490  491  492  493  494  495  496  497  498  499  500  501  502  503  504  505  506  507  508  509  510  511  512  513  514  515  516  517  518  519  520  521  522  523  524  525  526  527  528  529  530  531  532  533  534  535  536  537  538  539  540  541  542  543  544  545  546  547  548  549  550  551  552  553  554  555  556  557  558  559  560  561  562  563  564  565  566  567  568  569  570  571  572  573  574  575  576  577  578  579  580  581  582  583  584  585  586  587  588  589  590  591  592  593  594  595  596  597  598  599  600  601  602  603  604  605  606  607  608  609  610  611  612  613  614  615  616  617  618  619  620  621  622  623  624  625  626  627  628  629  630  631  632  633  634  635  636  637  638  639  640  641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  676  677  678  679  680  681  682  683  684  685  686  687  688  689  690  691  692  693  694  695  696  697  698  699  700  701  702  703  704  705  706  707  708  709  710  711  712  713  714  715  716  717  718  719  720  721  722  723  724  725  726  727  728  729  730  731  732  733  734  735  736  737  738  739  740  741  742  743  744  745  746  747  748  749  750  751  752  753  754  755  756  757  758  759  760  761  762  763  764  765  766  767  768  769  770  771  772  773  774  775  776  777  778  779  780  781  782  783  784  785  786  787  788  789  790  791  792  793  794  795  796  797  798  799  800  801  802  803  804  805  806  807  808  809  810  811  812  813  814  815  816  817  818  819  820  821  822  823  824  825  826  827  828  829  830  831  832  833  834  835  836  837  838  839  840  841  842  843  844  845  846  847  848  849  850  851  852  853  854  855  856  857  858  859  860  861  862  863  864  865  866  867  868  869  870  871  872  873  874  875  876  877  878  879  880  881  882  883  884  885  886  887  888  889  890  891  892  893  894  895  896  897  898  899  900  901  902  903  904  905  906  907  908  909  910  911  912  913  914  915  916  917  918  919  920  921  922  923  924  925  926  927  928  929  930  931  932  933  934  935  936  937  938  939  940  941  942  943  944  945  946  947  948  949  950  951  952  953  954  955  956  957  958  959  960  961  962  963  964  965  966  967  968  969  970  971  972  973  974  975  976  977  978  979  980  981  982  983  984  985  986  987  988  989  990  991  992  993  994  995  996  997  998  999  1000  1001  1002  1003  1004  1005  1006  1007  1008  1009  1010  1011  1012  1013  1014  1015  1016  1017  1018  1019  1020  1021  1022  1023  1024  1025  1026  1027  1028  1029  1030  1031  1032  1033  1034  1035  1036  1037  1038  1039  1040  1041  1042  1043  1044  1045  1046  1047  1048  1049  1050  1051  1052  1053  1054  1055  1056  1057  1058  1059  1060  1061  1062  1063  1064  1065  1066  1067  1068  1069  1070  1071  1072  1073  1074  1075  1076  1077  1078  1079  1080  1081  1082  1083  1084  1085  1086  1087  1088  1089  1090  1091  1092  1093  1094  1095  1096  1097  1098  1099  1100  1101  1102  1103  1104  1105  1106  1107  1108  1109  1110  1111  1112  1113  1114  1115  1116  1117  1118  1119  1120  1121  1122  1123  1124  1125  1126  1127  1128  1129  1130  1131  1132  1133  1134  1135  1136  1137  1138  1139  1140  1141  1142  1143  1144  1145  1146  1147  1148  1149  1150  1151  1152  1153  1154  1155  1156  1157  1158  1159  1160  1161  1162  1163  1164  1165  1166  1167  1168  1169  1170  1171  1172  1173  1174  1175  1176  1177  1178  1179  1180  1181  1182  1183  1184  1185  1186  1187  1188  1189  1190  1191  1192  1193  1194  1195  1196  1197  1198  1199  1200  1201  1202  1203  1204  1205  1206  1207  1208  1209  1210  1211  1212  1213  1214  1215  1216  1217  1218  1219  1220  1221  1222  1223  1224  1225  1226  1227  1228  1229  1230  1231  1232  1233  1234  1235  1236  1237  1238  1239  1240  1241  1242  1243  1244  1245  1246  1247  1248  1249  1250  1251  1252  1253  1254  1255  1256  1257  1258  1259  1260  1261  1262  1263  1264  1265  1266  1267  1268  1269  1270  1271  1272  1273  1274  1275  1276  1277  1278  1279  1280  1281  1282  1283  1284  1285  1286  1287  1288  1289  1290  1291  1292  1293  1294  1295  1296  1297  1298  1299  1300  1301  1302  1303  1304  1305  1306  1307  1308  1309  1310  1311  1312  1313  1314  1315  1316  1317  1318  1319  1320  1321  1322  1323  1324  1325  1326  1327  1328  1329  1330  1331  1332  1333  1334  1335  1336  1337  1338  1339  1340  1341  1342  1343  1344  1345  1346  1347  1348  1349  1350  1351  1352  1353  1354  1355  1356  1357  1358  1359  1360  1361  1362  1363  1364  1365  1366  1367  1368  1369  1370  1371  1372  1373  1374  1375  1376  1377  1378  1379  1380  1381  1382  1383  1384  1385  1386  1387  1388  1389  1390  1391  1392  1393  1394  1395  1396  1397  1398  1399  1400  1401  1402  1403  1404  1405  1406  1407  1408  1409  1410  1411  1412  1413  1414  1415  1416  1417  1418  1419  1420  1421  1422  1423  1424  1425  1426  1427  1428  1429  1430  1431  1432  1433  1434  1435  1436  1437  1438  1439  1440  1441  1442  1443  1444  1445  1446  1447  1448  1449  1450  1451  1452  1453  1454  1455  1456  1457  1458  1459  1460  1461  1462  1463  1464  1465  1466  1467  1468  1469  1470  1471  1472  1473  1474  1475  1476  1477  1478  1479  1480  1481  1482  1483  1484  1485  1486  1487  1488  1489  1490  1491  1492  1493  1494  1495  1496  1497  1498 Volgende