ZoekenZoek eenvoudig door de geplaatste reacties op Betaalwater.nl

Zoekwoord:

 


ZoekresultatenEr zijn 14979 resultaten gevonden voor het zoekwoord:

Betaalwater: Marcusans (geplaatst door: patrick | datum: 01-11-2005)

ben in september geweest mooie vissen gevangen veel kleine karpers maar wel hele mooie en gave zwaarst was 30 en 33 ook hadden we 3 steuren en een meerval over de stekken je mag ze zelf uitkiezen dus ga vroeg dan heb je een mooie stek wij hebben bij het paaigebied gezeten over de meervalletjes gebruik geen vis of meat boilies maar zoet ik heb veel gevangen op de snowman als er nog meer vragen zijn dan hoor ik het wel
 
Betaalwater: Marcusans (geplaatst door: chris | datum: 31-10-2005)

Tuurlijk,wij als vissers moeten elkaar steunen!

We houden elkaar op de hoogte!
 
Betaalwater: Villedon (geplaatst door: George Verbaan | datum: 31-10-2005)

Beste Paul, CC en verder iedereen die dit leest,

Met enige verbazing heb ik de (grote) advertentie/reactie van Paul Flines gelezen...Een blije visser op Villedon maakt hem "rijk"...Goh wat zou deze man een arm bestaan hebben. Ondertussen heb ik van VERSCHILLENDE mede vissers hun mening gehoord. Ikzelf ben er ook geweest (en ik schaam mezelf niet om voor mijn naam uit te komen: GEORGE VERBAAN !).

IEDEREEN die ik gesproken heb over Villedon of CarpConnections (is één) is alles behalve tevreden! Ten eerste valt de afstand die volgens de brief van CC wordt toegezonden vies tegen.! Men doet er (en ik rij vaak erg hard) veel langer over dan de brief doet voorkomen. Ruim 800 km door de binnenstad neemt nu eenmaal meer tijd in beslag dan over de Nurnberg ring om maar even iets aan te geven. Het karperbestand dat door VERSCHILLENDE vissers (meer dan 20 verschillende vissers die ik ken die er geweest zijn) wordt opgemaakt is bedroevend te noemen. Je vangt er geen dikke veertigers om de dood eenvoudige reden.....ZE ZITTEN ER NIET! De topvissen die bekend zijn zijn een paar dertigers. Het merendeel zijn knollen en daar gaan de meeste niet voor naar Frankrijk. Degene die dat niet erg vinden kunnen inderdaad tevreden zijn. De karpers die BEKEND zijn zijn nu eenmaal niet de veertigers waar we voor naar Frankrijk gaan.

Fijn voor Villedon dat er gelukkig wel genoeg aanvraag is voor deze visserij, maar men moet niet aankomen zetten met cijfers die bij geen ENKELE visser bekend is...

Maak dan een einde aan deze discussie met echte foto's! Niet foto's Paul waar jij in een rode pull over en een nette broek(wie vist daar in...?) met een dertiger in je handen staat....Dat is toch niet fair naar je klanten toe? CC maakt van deze foto gebruik (noem het reclame)naar zijn klanten toe.

Begrijp deze reactie niet verkeerd, maar als jij een (advertentie) reactie van ruim 23 alinea's neerzet en niet verder komt dan 2 klachten (brieven) dan verlies je alle geloofwaardigheid! Kijk alleen al even op dit forum!

Je mag mij altijd bereiken want ik ben niet bang om mijn naam te geven en mijn mening te geven over Villedon of andere zaken. Maar verkoop niet je water beter dan wat het is! Ik vind deze site daarom perfect omdat je als visser elkaar ook mindere (slechte) informatie over een water kan toespelen.

En om allle negatieve reacties bij 1 persoon neer te leggen op dit forum (die onder een andere naam steeds zou inloggen) ...tjah....dan verklaard dat tevens je eigen inzicht en je eigen mening over je eigen water.

Hoogachtend,

George Verbaan
 
Betaalwater: Etang de La Poiteviniere (geplaatst door: Ronald | datum: 30-10-2005)

Ik ben net thuis van een sessie van 7 dagen op dit water,ondanks de wat tegenvallende resultaten (12 vissen), ben ik zeer optimistisch. De beheerder Audrey is geen zeikerd zoals op sommige wateren waar ik geweest ben. Het was mjn 1e keer op dit water dus ik weet niet hoe het was, wel kan ik melden dat ik geen van de genoemde negatieve ervaringen heb aangetroffen, wij visten op stek 6+7, dit zijn mooie ruime stekken, stekken 9-10 liggen naar mijn smaak iets te dicht op elkaar. Het toiletgebouw zou schoner kunnen als iedereen de boel netjes zou achterlaten!! Verder geen aanmerkingen, neem voldoende boilies mee, de eenden en de meeuwen weten er absoluut raad mee!!
Voorheen altijd met Fisherman Holidays op reis geweest op zich ging dit altijd goed maar bij klachten geen gehoor.
Ditmaal dus met Carpscene op reis geweest, geen klachten en zelfs na afloop een telefoontje of alles naar wens was!! Misschien omdat Andre net begonnen is maar je kan indien nodig je klachten direct kwijt toch netjes!!
Alles goed geregeld dus, volgend jaar weer....
 
Betaalwater: Marcusans (geplaatst door: arjan | datum: 30-10-2005)

hallo.

hoe zit het met de stekken op marcusans?? je kunt er nl geen stekken reserveren!! houden ze zich daar aan het maximaal aantal vissers? en hoe worden deze verdeeld? ik hoop dat iemand hier antwoord op kan geven.

groeten arjan
 
Betaalwater: Villedon (geplaatst door: ajaxcied | datum: 30-10-2005)

eey william
met wat voor boilies heb je daar gevist en welke stek zat je? als je nog wat meer info heb graag

alvast bedankt
 
Betaalwater: Villedon (geplaatst door: Paul de Flines | datum: 30-10-2005)

Ik heb me bij het lezen van dit forum enorm zitten ergeren aan de hetze die hier aan de gang is. Enkele van jullie (veel zijn het er echter niet) begrijpen blijkbaar niet dat je op zo'n manier in eerste instantie dit forum kapot maakt. Iets wat is opgezet door iemand die daar veel energie in gestoken heeft en met de beste bedoelingen. Nog een neutraal persoon ook nota bene die dit forum voor jullie heeft gemaakt en in eerste instantie ook heeft bekostigd.

Het is ongelooflijk wat er allemaal geluld en gelogen wordt in de posts van de afgelopen maanden. Daar komt bij dat de meeste post van slechts enkele personen zijn. Zo zijn Benny, Peter (van september), Zuid, Zuid Holland, Amsterdam, Peter heemstede, limburg, Zuid Holland, Delft, Rijswijk, Dr. Ruth, en Oost volgens mij een en dezelfde persoon, en mij niet onbekend. Deze bewuste persoon is nogal rancuneus omdat hij maar niet begrijpt dat hij het aan zichzelf te danken heeft dat hij steeds tegen de lamp loopt, zowel in zijn pogingen om populair te zijn, om een zaak op te zetten alswel in zijn pogingen om een grote karper in Nederland of op Villedon te vangen, zefs in zijn pogingen om Carp Connections en Villedon een hak te zetten is hij hier weer eens door de mand gevallen.
Mocht ik trouwens per abuis in dit rijtje toch een ander hebben geplaats dan hoop ik dat diegene dat niet persoonlijk opvat en verontschuldig ik mij daarvoor. Blijft echter dat ik vind dat als je daadwerkelijk iets te zeggen hebt dat je dat gewoon onder je eigen naam moet doen zodat je er ook de verantwoordelijkheid voor kunt nemen.
Deze zeer laffe en matig doortrapte manier van laster, want daar komt het in werkelijkheid op neer, is net zo laag bij de grond als de persoon die hem pleegt. Naast frustratie door een gebrek aan zelfreflectie, overmatig drugsgebruik in het verleden, jalouzie, afgunst en hyperactiviteit kan ik echter geen redenen vinden waarom deze specifieke persoon zich hier zo misdraagt. "Get on with your life", zou ik zeggen om maar in zijn jargon te blijven.

Voor degene die daadwerkelijk geinteresseerd zijn in Villedon of er al geboekt hebben en nog moeten gaan vind ik het erg jammer dat ze zich eerst door deze laag stront heen moeten werken om die paar spaarzame brokjes serieuze informatie te vinden. Het is waar dat de informatie op de website van Carp Connections enigszins verouderd is en ik hoop ook dat dat snel gaat veranderen want daar zijn jullie vissers, Villedon en Carp Connections allen bij gebaat en ik zal er ook bij Carp Connections op aandringen. Tot dan toe wil ik zelf best enige zaken rechtzetten waar steeds over gespeculeerd wordt:

De actuele karperstock op Villedon bestaat uit vier serieuze "uitzettingen", hoewel ik misschien beter kan zeggen, twee terugzettingen en twee uitzettingen.
De belangrijkste is een terugzetting (1) van de originele stock die aan het eind van het eerste seizoen van de exploitaite, na de eerste afvissing in november 2002, is gerealiseerd. Deze vissen hadden in het seizoen 2002 een gemiddeld gewicht van rond de twaalf pond en het merendeel zat qua gewicht tussen de 8 en de 16 pond. De vis kon voor de exploitaite in 2002 amper groeien door gebrek aan voedsel en er zat bijna geen eerste jaars broed op wegens overbezetting.
De totale biomassa (A. (voornamelijk): karper, voorn, snoek, baars en snoekbaars) en daarnaast (B. dwergmeerval, zonnebaars) van het 40 hectare grote meer is daarom destijds teruggebracht van ruim 20 ton (A en B) naar 8 ton (alleen A). Daarbij moet je denken aan een goede 1000 karpers. Tevens zijn die winter uitgezet (2) een 50 tal grote karpers (tussen de 10 en 15 kilo en enkele grotere verassingen) en 20 meervallen met een gemiddeld gewicht van 4 kg. Daarmee zat de biomassa begin 2003 op een kleine negen ton vis.
Van het overschot aan karper is die winter een kleine 4 ton naar Nederland gegaan voor spiegelkarperprojecten.
De twee seizoenen daarop zijn door juiste waterbehandeling (ongebluste kalk, fosfaten en nitraten houden het water en niet te vergeten de bodem gezond en rijk aan natuurlijk voedsel, mits goed gedoseerd), hoogwaardig voer van vissers (partikels zijn niet toegestaan) en doorvoeren buiten het seizoen door het beheer DEZE vissen enorm gegroeid. Zo zat eind 2003 het gemiddeld gewicht van de originele stock al bijna op 10 kilo. Bijkomstigheid was echter dat door deze omstandigheden en het meer dan halveren van de totale biomassa de vis zich enorm heeft vermenigvuldigd. Reproduktie en groei van de vis hebben in twee jaar tot een aanwas geleid van meer dan 21 ton met een totale biomassa tot over de 30 ton. De jonge karper beconcureerde de grotere dieren dusdanig dat de tweede helft van seizoen 2004 slechts ongeveer 1 op de twintig gevangen vissen over de 20 pond was. Door de voedselconcurrentie werden er echter zoveel karpers gevangen dat de meeste vissers toch met een mooie serie foto's van grote vissen naar huis konden, ....slechts een beetje moe door gebrek aan slaap vanwege de vele vissen die te klein waren voor op de foto.
Noodgedwongen (en niet uit winstbejag zoals sommigen hier beweren) hebben wij daarom twee jaar later (november 2004) een afvissing moeten doen. Toen bleek uiteindenlijk dat het ging om maar liefst 13.500 kg karperbroed van 1 en 2 jaar oud. Dat betekent tussen de 50 en 60 duizend 1 en 2 jarige karpertjes. Zelfs een leek weet dat dat een kruidvat is, ga maar na wat die moeten eten om fatsoenlijk te groeien en wat er gebeurt als dat voer niet aanwezig is en het wordt weer een zo'n hete zomer als in 2003 in Frankrijk.
Van deze vissen hebben wij een 500 stuks handmatig geselecteerd (hoge ruggen, mooie beschubbingen, groeipotentieel) en teruggezet (3), daarnaast om nieuw bloed in het meer te brengen en de oudere, meer geconditioneerde vissen meer tot azen aan te zetten hebben we weer een 50 tal vissen tussen de 10 en 15 kilo uitgezet (4).
Om de enorme reproduktie van karper in de toekomst tegen te gaan (omdat we liever NIET afvissen en de grote jongens in rust de winter willen laten doorkomen) hebben we daarnaast nog extra voorn, snoekbaars en meerval (tot 20 kilo) bijgezet. Bovendien is veel meer snoek, snoekbaars en voorn teruggezet dan twee jaar daarvoor. Voorn eet karpereitjes en larven, snoekbaars en meerval spreken (en eten) voor zich.

Het gemiddelde gewicht van de originele stock (1) zat bij de afvissing op ruim 11 kilo, met vissen tussen de 14 en de 34 pond. De bijgezette zeer grote vissen (2) waren ook enorm gegroeid, de zwaarste woog 24,5 kilo.

Voor wie het intereseert. Van de laatste afvissing eind 2004 is ruim anderhalve ton 1 en twee jarige karper weer naar Nederland gegaan.

Op de afvissing in november heeft een extreem zware winter met weinig vers water en voor Frankrijk lange periode (december tot begin maart) met lage temperaturen gevolgd. Onder deze omstandigheden (stress, vermoeidheid en soms oppervlakkige beschadiging van een afvissing, weinig doorstroom van vers water, lage temperaturen) heeft de vis moeite de winter goed door te komen. Dat blijkt dan in het voorjaar als parasieten en bacterieen die iedere karper bij zich draagt bij de opwarming van het water actief gaan worden. Dan, en tijdens de uitputtende paai erna, kunnen de karpers met een te lage weerstand hier aan ten prooi vallen en zelfs het loodje leggen.
Zo zijn er op Villedon in de maanden april en mei ook inderdaad vissen gestorven. Dit zijn de zwakste vissen uit het bestand die niet voldoende resistent zijn. Het is niet per definitie gezegd dat dit komt door de afvissing, ook de voedselconcurrrentie door de jonge aanwas in 2004 zal bij sommige vissen zijn tol hebben geeist. In het algemeen geldt dat voor alle wateren onder extreme omstandigheden, natuurlijke of onnatuurlijke, de zwakkere vissen kunnen sterven. Laboratoria kunnen dan geen aanwijsbare redenen vinden voor de sterfte op een verhoogde activiteit van de normale parasieten en bacterieen na. Elk water krijgt er trouwens vroeg of laat mee te maken.

Onder zulke omstandigheden helen de oppervlakkige beschadigingen van een afvissing ook minder snel. Afgelopen voorjaar werden daarom regelmatig vissen met een beschadiging gevangen. Ook de hoeveelheid vis die werd gevangen was niet wat men van Villedon gewend is. De oorzaak is dat de zwakkere vis automatisch energie gaat sparen en passiever wordt. Het voorjaar was het slechtste voorjaar dat Villedon heeft gehad, ook op veel andere wateren was dat echter zo door de zware winter en het weinige water dat is gevallen. Het aantal gestorven karpers op Villedon is trouwens relatief onbelangrijk tov de totale stock en bedraagt nog geen 5%. Op veel wateren die niet zijn afgevist was dit percentage vele malen hoger (en dit waren niet alleen betaalwateren zoals velen weten).

Inmiddels zijn al deze zaken al lang niet meer merkbaar of van invloed.
Het najaar was qua vangsten zelfs een van de beste dat Villedon heeft gekend, er zijn zeer veel dertigers gevangen, vooral de afgelopen maand, om over de hoge twintigers nog maar niet te spreken. Alle vissen zijn weer op kracht en vet als modder.
De eind 2004 teruggezette "kleine" karpers die een gemiddeld gewicht hadden van nog geen 500 gram zitten nu zo'n beetje tussen de drie en de zes kilo en zijn uitzonderlijk mooi. Natuurlijk wordt deze jonge vis relatief meer gevangen dan de door de wol geverfde grote jongens die al menig onthaakmat hebben gezien. Dat wekt soms de indruk dat er weinig grote en veel kleine vis zit, maar het tegendeel is waar. Zonder jonge vis wordt de grote vis echter minder gevangen en de meeste vissers vinden het leuk om regelmatig zo'n mooi jong potentieel te vangen. Daarnaast is er in een seizoen na een afvissing altijd veel meer voedsel voor handen dan noodzakelijk en kan de vis het zich permitteren om kieskeuriger te zijn. De grotere en op Villedon meer geconditioneerde vis profiteert daar meer van de kleinere vis die relatief veel meer voedsel tot zich neemt omdat hij harder groeit. Er komt dus in de meeste gevallen veel meer bij kijken dan alleen een boilie uitgooien en wat pellets strooien om een Villedon big te vangen. Dat was in het begin niet zo, mede daarom zetten wij ieder jaar een aantal nieuwe vissen uit van variabel gewicht. Zien eten doet eten en de capaciteit van Villedon kan dat makkelijk aan. Wie afgelopen zomer in het midden een duik had genomen en een handje modder had gepakt had kunnen zien dat het er krioelde van de bloedworm.

Als er dus gesproken wordt over een gemiddeld gewicht van 20 pond dan is dat inderdaad achterhaalde informatie uit 2003. Er is immers een noemenswaardig deel aan kleinere vissen teruggezet. Als we de vis onderverdelen in de vier uit- en terugzettingen en de groei van dit jaar proberen in te schatten dan mag je in grote lijnen voor volgend seizoen van het volgende uitgaan:

1000 vissen originele stock met een gemiddeld gewicht van rond de 25 pond waarvan de middenmoot tussen de 24 en 30 pond.
500 vissen 2 en 3 seizoenen oud met een gemiddeld gewicht van rond de 8 pond.
Nieuw broed (2005) is nog niet gevangen dus daar kan ik geen zinnig woord over zeggen behalve dat dit broed (mede door de extreme omstandigheden van het voorjaar en een nieuw uitzetingbeleid) minder kansen heeft gekregen.

Wat betekent dit? Helemaal niets, want de een vangt in een week 20 kleine vissen en drie twintigers en de ander vangt in diezelfde week een veertiger, drie dertigers, 20 twintigers en ook 20 kleine vissen. Dus ik begrijp eigenlijk niet waarom deze getallen zo belangrijk zijn voor veel vissers. Feit is dat veel vissers die jaarlijks terugkomen steeds beter en meestal groter vangen en dat ze het over een ding allemaal eens zijn; het is gewoon een verschrikkelijk mooi meer, het is er rustig en je kunt er goed vangen en als je je gewoon aan de regels of aanwijzingen houdt die meer dan redelijk zijn dan kun je het met de beheerders goed vinden.

Ik ga mezelf hier niet verdedigen tegen de laffe persoonlijke kritiek die regelmatig op mij wordt geuit door mensen die anoniem willen blijven, laat staan hun persoon bloot durven te geven. Dat kan ik niet serieus nemen.
Ik ben iemand die open staat voor kritiek en meestal bereid is om zaken uit te leggen, te bespreken en aan te passen indien blijkt dat dat nodig is. Door sommige zwakkelingen wordt dat helaas opgevat als arrogantie en die zullen dus ook nooit een bijdrage kunnen leveren aan het belang dat Villedon dient; het bieden van een gepaste stek aan karpervissers om hun vakatie door te brengen, terwijl ze er wel in geinteresseerd zijn, anders waren ze immers niet naar Villedon gekomen.
Wel wil ik ingaan op een aantal steeds terugkomende opmerkingen.

Arrogant?

Wie is er nou arrogant. De eigenaar van een water die denkt dat ie er voor dient te zorgen dat de regels in belang van visser, vis en medewerkers nageleefd worden of de blaataap die denkt met een paar toetsaanslagen van zijn computertje vele anderen te kunnen denigreren, onderuit te kunnen halen en te beledigen. Realiseer je wel dat je met al dat modder gooien de gebruikers van deze website, de eigenaar ervan, een ruime meerderheid van vissers die het wel naar hun zin hebben gehad, mensen die serieus om informatie vragen en zich verheugen op hun vakantie, Carp Connections, Villedon en alle daarbij betrokken medewerkers in zekere zin schade toebrengt. Ik noem dat arrogant, maar bovendien getuigd het van lafheid, onwetendheid, disrespect en onnozelheid, samengevat: ledigheid.

Klantonvriendelijk?

Ja, als de klant zich niet als klant gedraagt maar denkt dat ie omdat ie klant is alles kan maken dan ben ik klantonvriendelijk voor die specifieke klant, omdat ik hem niet als klant wil. Iedereen die in het tourisme werkt en ter plaatse woont weet dat er van een priveleven bijna geen sprake meer is. Je wordt constant en nutteloos lastig gevallen over de meest pietluttige zaken, waarvan ik je de volgende regelmatig voorkomende zaken als voorbeelden wel wil geven:

Op Villedon is twee keer per dag de winkel een uur open, in de praktijk komen er gemiddeld door het seizoen 4 vissers 's morgens en 2 in de middag om iets te vragen of brood af te halen, whatever. Voor 6 klanten zit je dus twee uur op je krent omdat je klantvriendelijk wilt zijn. Als er dan buiten de openingstijden ook nog 2 vissers per dag (op onmogelijke tijden vaak) aan komen bellen of je tuin in komen lopen (tegen de regels in) dan wordt je daar op den duur, geprikkeld door, maar alleen tegen die "klanten".

Iedere boeker krijgt een brief van Carp Connections met daarin de aankomsttijden, dat is in de morgen van 10 tot 12 en 's middags tussen 5 en 6. Wie op een ander tijdstip aan wil komen, dat is geen probleem, die dient dit van tevoren te melden zodat we daar rekening mee kunnen houden. Toch krijgen ze het voor elkaar om 's ochtends om 6 uur op het raam te staan bonken of te claxoneren of over de hekken te klimmen, het priveterrein op te rijden, etc. Daar wordt je niet "klantvrolijk" van. Als je deze mensen niet op de regels wijst dan wordt je uiteindelijk gek.

Vele zaken waar de mening klantonvriendelijk vandaan komt hebben te maken met vissers die de regels (en zo veel zijn dat er niet) niet hebben gelezen, niet naleven en/of geen respect hebben voor het beheer dat 7 dagen per week de vissers helpt, de kwekerij bestiert en het onderhoud verzorgt van 50 hectare met bebouwingen.

Dat gelul over "hij is er alleen maar in het begin om geld te vangen en verder zie je hem niet meer" is zo kortzichtig. Tijdens het seizoen hebben we een Engelse hulp die de winkel doet omdat we door de groei van de zaak (vreemd eigenlijk als iedereen zo ontevreden is) inmiddels het werk met twee personen niet meer aan kunnen. Op de aankomst en vertrekdagen (ma, za, vrij) wordt hij vaak ondersteund door mij omdat er soms meer dan 20 man vertrekken en meer dan 20 man aankomen. 1 persoon kan dat niet alleen omdat er boten, motortjes en pellets ingenomen en uitgereikt moeten worden en er moet afgerekend, uitgelegd, ingeschreven en uitgeschreven worden. Buiten deze dagen kan hij het echter prima alleen af.

Zo zijn er nog zoveel logische verklaringen voor zaken waar veel mensen op dit en op andere forums over lopen te kankeren. Ik kan nog wel een paar uur zo doorgaan. Als het me gewoon gevraagd wordt leg ik het altijd uit. Maar blijkbaar zijn er mensen die hun eigen antwoord er al op hebben en dat graag verkondigen, die mensen zullen er ook altijd zijn en deze mensen zullen ook altijd proberen met hun negatieviteit te domineren.

Gelukkig is het merendeel tevreden met de wat er op Villedon geboden wordt. (Villedon heeft maar twee klachtenbrieven van klanten gekregen in 2005, en dat zijn er voor ons twee teveel). Wij werken er nog steeds hard aan om de boel hier zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen en dat doen we voor diegene die dat wel weten te waarderen. Wij passen graag dingen aan als mensen hun wensen of kritiek op een goede manier uiten. Zo hebben we de wekelijkse BBQ geintroduceerd waar ikzelf ook bij ben als mensen met me van gedachten willen wisselen, en daarnaast heb ik een uitnodiging om op de stek langs te komen voor koffie of een biertje ook nooit afgeslagen, tenzij ik niet anders kon.
Ik doe dit alles niet om rijk van te worden want dat was ik in Nederland toen ik bijna geen kosten had en niet zo hard hoefde te werken als nu. Echte rijke mensen zitten denk ik op hun gat achter hun computer bullshit uit te kramen omdat ze blijkbaar niet meer hoeven te werken en alles denken te kunnen maken. Ik zit nu weliswaar ook op mijn gat achter de computer omdat de laatste blije vissers van het seizoen net zijn vertrokken met een paar dertigers op de gevoelige plaat. Kijk, dat maakt mij nou rijk, blije "klanten", dat zijn geen "klanten", dat zijn "gasten" die graag komen vissen. Wat me ook blij maakt is dat ik straks voor het eerst sinds eind februari even geen klanten of vissers meer heb, dan kan ik tenminste echt eens tot 12 uur in mijn nest blijven liggen,.... of zal ik zelf eindelijk zelf maar weer eens gaan vissen dit jaar?

Ik hoop dat de serieuzen onder jullie hier iets aan hebben want daar is het voor bedoeld. Voor de anderen: doe er maar mee wat je wilt, je zult hier ongetwijfeld wel weer iets over te zeiken of bullshitten hebben, want dat zit nou eenmaal in je en moet er blijkbaar uit. Maar ontdoe jezelf er niet op dit forum van want daar zit echt niemand op te wachten of probeer eens een luier, dat past ook beter bij je mentale leeftijd of (tegen mijn grote vriend) om maar in zijn jargon te blijven: "rest your case in your own shithole". (sorry voor zijn taalgebruik).

Paul
(voor hen die twijfelen: eigenaar en beheerder van Villedon)
 
Betaalwater: Marcusans (geplaatst door: sjoskes | datum: 30-10-2005)

jopie ook bedankt dat je je verhaal hebt vertelt maar is er niets meer te doen aan die meervalletjes dan, technieken genoeg toch of had je er kwa aas e.d. niet op gerekent kan natuurlijk ook welke stek heb je gevist en met welk aas en welke techniek of wil je dat niet kwijt ik lees hopelijk nog een reactie van je.

mvg jos
 
Betaalwater: Marcusans (geplaatst door: sjoskes | datum: 30-10-2005)

he bedankt voor je reactie als je af en toe wat laat weten op deze site ofzo dan kan ik je tegen die tijd wel info geven over de wek van ons er voor dat is de beste info verser kan niet dacht ik zo we houden wel contact als je dat wilt tenminste

mvg jos
 
Betaalwater: Marcusans (geplaatst door: jopie | datum: 30-10-2005)

he hallo wij zijn diet jaar in september geweest maar de vangsten vielen tegen wij hadden problemen met het voer alles werdt gepakt door de kleine meerval en verder niks toen de eigenaar kwam kijken werdt het probleem opgelost ik zou adviseren om de boilies van de eigenaar te pakken 10 euro per zak en dan wel vangen wij op de ananas en de wier boilie de stekken zou ik zeggen zo dicht mogelijk bij het eiland blijven vissen en goed voeren met veel zoet he veel plezier en goede vangsten karpervissers winterswijk
 
Vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  121  122  123  124  125  126  127  128  129  130  131  132  133  134  135  136  137  138  139  140  141  142  143  144  145  146  147  148  149  150  151  152  153  154  155  156  157  158  159  160  161  162  163  164  165  166  167  168  169  170  171  172  173  174  175  176  177  178  179  180  181  182  183  184  185  186  187  188  189  190  191  192  193  194  195  196  197  198  199  200  201  202  203  204  205  206  207  208  209  210  211  212  213  214  215  216  217  218  219  220  221  222  223  224  225  226  227  228  229  230  231  232  233  234  235  236  237  238  239  240  241  242  243  244  245  246  247  248  249  250  251  252  253  254  255  256  257  258  259  260  261  262  263  264  265  266  267  268  269  270  271  272  273  274  275  276  277  278  279  280  281  282  283  284  285  286  287  288  289  290  291  292  293  294  295  296  297  298  299  300  301  302  303  304  305  306  307  308  309  310  311  312  313  314  315  316  317  318  319  320  321  322  323  324  325  326  327  328  329  330  331  332  333  334  335  336  337  338  339  340  341  342  343  344  345  346  347  348  349  350  351  352  353  354  355  356  357  358  359  360  361  362  363  364  365  366  367  368  369  370  371  372  373  374  375  376  377  378  379  380  381  382  383  384  385  386  387  388  389  390  391  392  393  394  395  396  397  398  399  400  401  402  403  404  405  406  407  408  409  410  411  412  413  414  415  416  417  418  419  420  421  422  423  424  425  426  427  428  429  430  431  432  433  434  435  436  437  438  439  440  441  442  443  444  445  446  447  448  449  450  451  452  453  454  455  456  457  458  459  460  461  462  463  464  465  466  467  468  469  470  471  472  473  474  475  476  477  478  479  480  481  482  483  484  485  486  487  488  489  490  491  492  493  494  495  496  497  498  499  500  501  502  503  504  505  506  507  508  509  510  511  512  513  514  515  516  517  518  519  520  521  522  523  524  525  526  527  528  529  530  531  532  533  534  535  536  537  538  539  540  541  542  543  544  545  546  547  548  549  550  551  552  553  554  555  556  557  558  559  560  561  562  563  564  565  566  567  568  569  570  571  572  573  574  575  576  577  578  579  580  581  582  583  584  585  586  587  588  589  590  591  592  593  594  595  596  597  598  599  600  601  602  603  604  605  606  607  608  609  610  611  612  613  614  615  616  617  618  619  620  621  622  623  624  625  626  627  628  629  630  631  632  633  634  635  636  637  638  639  640  641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  676  677  678  679  680  681  682  683  684  685  686  687  688  689  690  691  692  693  694  695  696  697  698  699  700  701  702  703  704  705  706  707  708  709  710  711  712  713  714  715  716  717  718  719  720  721  722  723  724  725  726  727  728  729  730  731  732  733  734  735  736  737  738  739  740  741  742  743  744  745  746  747  748  749  750  751  752  753  754  755  756  757  758  759  760  761  762  763  764  765  766  767  768  769  770  771  772  773  774  775  776  777  778  779  780  781  782  783  784  785  786  787  788  789  790  791  792  793  794  795  796  797  798  799  800  801  802  803  804  805  806  807  808  809  810  811  812  813  814  815  816  817  818  819  820  821  822  823  824  825  826  827  828  829  830  831  832  833  834  835  836  837  838  839  840  841  842  843  844  845  846  847  848  849  850  851  852  853  854  855  856  857  858  859  860  861  862  863  864  865  866  867  868  869  870  871  872  873  874  875  876  877  878  879  880  881  882  883  884  885  886  887  888  889  890  891  892  893  894  895  896  897  898  899  900  901  902  903  904  905  906  907  908  909  910  911  912  913  914  915  916  917  918  919  920  921  922  923  924  925  926  927  928  929  930  931  932  933  934  935  936  937  938  939  940  941  942  943  944  945  946  947  948  949  950  951  952  953  954  955  956  957  958  959  960  961  962  963  964  965  966  967  968  969  970  971  972  973  974  975  976  977  978  979  980  981  982  983  984  985  986  987  988  989  990  991  992  993  994  995  996  997  998  999  1000  1001  1002  1003  1004  1005  1006  1007  1008  1009  1010  1011  1012  1013  1014  1015  1016  1017  1018  1019  1020  1021  1022  1023  1024  1025  1026  1027  1028  1029  1030  1031  1032  1033  1034  1035  1036  1037  1038  1039  1040  1041  1042  1043  1044  1045  1046  1047  1048  1049  1050  1051  1052  1053  1054  1055  1056  1057  1058  1059  1060  1061  1062  1063  1064  1065  1066  1067  1068  1069  1070  1071  1072  1073  1074  1075  1076  1077  1078  1079  1080  1081  1082  1083  1084  1085  1086  1087  1088  1089  1090  1091  1092  1093  1094  1095  1096  1097  1098  1099  1100  1101  1102  1103  1104  1105  1106  1107  1108  1109  1110  1111  1112  1113  1114  1115  1116  1117  1118  1119  1120  1121  1122  1123  1124  1125  1126  1127  1128  1129  1130  1131  1132  1133  1134  1135  1136  1137  1138  1139  1140  1141  1142  1143  1144  1145  1146  1147  1148  1149  1150  1151  1152  1153  1154  1155  1156  1157  1158  1159  1160  1161  1162  1163  1164  1165  1166  1167  1168  1169  1170  1171  1172  1173  1174  1175  1176  1177  1178  1179  1180  1181  1182  1183  1184  1185  1186  1187  1188  1189  1190  1191  1192  1193  1194  1195  1196  1197  1198  1199  1200  1201  1202  1203  1204  1205  1206  1207  1208  1209  1210  1211  1212  1213  1214  1215  1216  1217  1218  1219  1220  1221  1222  1223  1224  1225  1226  1227  1228  1229  1230  1231  1232  1233  1234  1235  1236  1237  1238  1239  1240  1241  1242  1243  1244  1245  1246  1247  1248  1249  1250  1251  1252  1253  1254  1255  1256  1257  1258  1259  1260  1261  1262  1263  1264  1265  1266  1267  1268  1269  1270  1271  1272  1273  1274  1275  1276  1277  1278  1279  1280  1281  1282  1283  1284  1285  1286  1287  1288  1289  1290  1291  1292  1293  1294  1295  1296  1297  1298  1299  1300  1301  1302  1303  1304  1305  1306  1307  1308  1309  1310  1311  1312  1313  1314  1315  1316  1317  1318  1319  1320  1321  1322  1323  1324  1325  1326  1327  1328  1329  1330  1331  1332  1333  1334  1335  1336  1337  1338  1339  1340  1341  1342  1343  1344  1345  1346  1347  1348  1349  1350  1351  1352  1353  1354  1355  1356  1357  1358  1359  1360  1361  1362  1363  1364  1365  1366  1367  1368  1369  1370  1371  1372  1373  1374  1375  1376  1377  1378  1379  1380  1381  1382  1383  1384  1385  1386  1387  1388  1389  1390  1391  1392  1393  1394  1395  1396  1397  1398  1399  1400  1401  1402  1403  1404  1405  1406  1407  1408  1409  1410  1411  1412  1413  1414  1415  1416  1417  1418  1419  1420  1421  1422  1423  1424  1425  1426  1427  1428  1429  1430  1431  1432  1433  1434  1435  1436  1437  1438  1439  1440  1441  1442  1443  1444  1445  1446  1447  1448  1449  1450  1451  1452  1453  1454  1455  1456  1457  1458  1459  1460  1461  1462  1463  1464  1465  1466  1467  1468  1469  1470  1471  1472  1473  1474  1475  1476  1477  1478  1479  1480  1481  1482  1483  1484  1485  1486  1487  1488  1489  1490  1491  1492  1493  1494  1495  1496  1497  1498 Volgende