ZoekenZoek eenvoudig door de geplaatste reacties op Betaalwater.nl

Zoekwoord:

 


ZoekresultatenEr zijn 14979 resultaten gevonden voor het zoekwoord:

Betaalwater: Lac Diable (geplaatst door: menno van dalen | datum: 26-04-2010)

Het was de perfecte week, en om die rede zal ik niet zo snel terugkeren.
Het kan nu alleen maar tegenvallen!
We hebben 6 30ers gevangen, vind ik wat aan de vreemde kant, aangezien er in de brochure staat dat het er stikt van de 30ers en 40ers!
En dat is wat vreemd als je zoveel vangt!
Niet dat ik met dit resultaat niet blij ben hoor, begrijp me niet verkeerd.
We visten niet alle nachten.
Snel weer wat boeken voor volgend jaar, zal negreloube worden denk ik!!!!!

Gr menno
 
Betaalwater: Villedon (geplaatst door: Dennis vd Burg | datum: 26-04-2010)

uit welk ei kom jij?
Jij bent wel erg goedgelovig met 2 euro benzine kosten. Wij zaten met 35 man. stel iedereen elke dag brood.
35 x 2 euro benzine? 70,- Tenzij die auto op dezelfde stookolie als de douche rijdt kan ik me niet voorstellen dat hij een tank leegrijdt over 32 km. En dat 6 dagen lang Of dacht je dat hij voor elk stokbroodje appart heen en weer reed?
Je maakt me ook niet wijs dat je 2,5 liter stookolie verbruikt per 10 minuten douchen. (50 cent zou reeel zijn) Of denk je dat ze zielig zijn met 6 a 700 euro per stek en dat ze zonder alles zo duur te verkopen droog brood moeten eten. Dat er betaald moet worden voor onkosten is logisch en een beetje winst ook nog maar dat alles 5 x over de kop moet is nergens voor nodig. Als hij met een beetje minder genoegen zou nemen zou het voor de vissers een stuk leuker zijn. Wij zijn op heel wat wateren geweest maar daar hoef je echt niet voor alle service te betalen, ze doen het daar omdat ze het ook leuk vinden en niet alleen om snel rijk te worden.

Over de particles kan ik je vertellen dat ik van te voren heb gevraagd of het voorverpakt wel mocht. ook dit mocht niet. Raar dat hij ze zelf wel verkoopt toch. En als het echt om het behoud van de vissen had gegaan dat had hij wel even komen controleren. Wij hebben niemand gezien.. Jullie wel? Het gaat alleen maar om de centjes.


1 hectare per visser??? met 22 man misschien maar wij waren met 35...

En je bent wel erg kortzichtig over het meenemen van een boot. Niet iedereen heeft een auto waar zoiets in of achter mee kan en wij hebben wel alles maar kiezen er bewust voor om er 1 te huren zodat we er niet mee hoeven te leuren.
In die 100 euro zitten alle kosten dubbel en dwars en dat oplaadgeld is nergens voor nodig. Tenzij ze ze opladen op de zelfde goude stookolie doen als voor de douche.

Maar zolang er naieve goedgelovige hollanders geloven in het mooie verkooppraatje over stookolie, particles, accu's en stokbroden klappen zij in hun handjes en zal er nooit wat veranderen.

Veel succes dus nog de komende jaren op Villedon...

ltr

Dennis

 
Betaalwater: Croix Blanche (geplaatst door: Jaap Heesbeen | datum: 26-04-2010)

Wij hebben echt met alle aars soorten gevist , dus ook zoete bolies . Er is op elk meer 1 boot aanwezig , omdat wij ook het hele meer hadden afgehuurt mochten we gebruik maken van markers (misschien handig om te weten) . verdere barst het echt van de taluutjes , een diepte meter is zeker makelijk dus ! .De dieptes varieeren behoorlijk van 3 tot 6,5 meter.Het wierbed vanaf stek 13 heeft de grootste meerval opgeleverd je moet vanaf stek 13 schuin tegen over stek 11 op het wierbed gaan vissen als je voor de meerval wil gaan ( voor jullie hopelijk ook karper).Intotaal is er met 42 hengels gevist over bijde meren en iedereen ving meerval helaas!.verder hebben wij op tortue echt alle plekjes bevist maar het meeste kwam toch wel uit het midden. Wij zijn zeker erg benieuwd naar jullie week dus hopen we ook van jullie een verslag te kunnen lezen zodra je terug bent .
 
Betaalwater: Pimprez (geplaatst door: w.j. Harskamp | datum: 26-04-2010)

20 t/m 24 april stek 6 en 7!!!
bij aankomst dinsdag morgen zien we gelijk veel vis springen tussen eiland en kant, we staan even te kijken genieten en roken een peukie.
vol goede moed stappen we de boot in om d.m.v de diepte meter wat intressante stekken op te zoeken.
(tip: ga zo min mogelijk met de boot erop!!! we hebben 1,5 dag geen activiteit gezien!!!!)
na de stekken nauwkeurig te hebben bepaald, zijn we in tegenstelling van wat ik veel hoor, heel onze sector af gaan voeren, door verspreid een particelmix incl. tijgernoten rond te stroien.
na anderehalve dag was de vis terug en hebben we ze op deze manier in de sector gehouden en nog aardig gevangen ook.
binnen de sector bij het haakaas voerden we compact d.m.v. voerbootje!
deze strategie bleek te werken! ik ving drie karpers: 11kilo-13.5kilo-17kilo en 2 steuren 10kilo 110cm-7kilo 93cm.
de karpers werden op particels gevangen (GEEN TIJGERNOTEN) op de tijgernoten is het helemaal stil geweest.
de steuren op uiteraard vismeelbolie bijgevoerd met pellets.
mijn drie vismaten hadden ook nog vijf karpers, allen van de nieuwste uitzetting!!! deze vissen (allen schubs) tussen de 10 en 15 pond.
op t grote meer heeft Geoffrey een steur uitgezet van ruim 180cm en 47 kilo.deze vis een aantal keer in de afgelopen twee jaar gehaakt, maar hij is niet binnen te krijgen. deze steur schijnt voornamelijk rond stek 3 en 4 te zwemmen.
qua wier viel het nog heel erg mee!!! een paar mooie frisse wierbedden in het midden en vooral langs de kanten begint wat te komen maar dit alles is alleen maar positief en zeker niet nadelig voor het vissen!!!!
conclussie: mooi domein alle meren en stekken zien er goed uit! toilet en douches zijn gewoon goed, niet zoals thuis maar wat wil je? geoffrey is erg vriendelijk en meegaand. ik had graag wat meer vis gezien maar voor een midweek met alleen maar noorden wind vind ik het niet slecht!

ik hooop zeker nog een keer terug te gaan, want ben erg te spreken over deze bestemming!

gr wim

 
Betaalwater: Croix Blanche (geplaatst door: Dennis Boekee | datum: 26-04-2010)

jaap lekker meerval weekie gehad zo te lezen.

ik ga 1 mei voor een week naar torteu geheel meer afgehuurd met z n zessen
heb je ook meerval gevangen met zoete bolies?
hoeveel bootjes zijn er aanwezig op torteu?
zijn er plateus? heb je daar op gevist?
alvast bedankt
 
Betaalwater: Etang de La Poiteviniere (geplaatst door: Dennis van Zon1 | datum: 26-04-2010)

terug van Poiteviniere heb er met nog wat vrienden van 17 tot 24 april gezeten.
Het was veruit het mooiste water waar ik in frankrijk heb gevist.
Al waren de vangsten wel wat minder. Hadden stek 21 22 23 en 24 geboekt.
Maar niet allemaal bevist zodat we konden verplaatsen als we niks zouden vangen. Mijn vriend en ik hebben op 23 gezeten de eerste nacht 2 vissen en de 2e nacht 1 en een verspilt. Mijn maat had nog niks smaandags gingen de vissen daar al in de paai wis niet wat ik zag reed naar de wc smorgens en zag tussen stek 22-21 en 21-20 honderden karpers liggen in het riet als je het water inliep zwommen ze bijna tegen je aan. Heb toen smiddags langs de kant bij stek 23 nog een vis weten te vangen mijn maat had toen nog niks. En is verkast naar stek 22 hier kon je tegen het riet vissen en wis daar nog 6 vissen te vangen. Voor de rest gaan fatsoenlijke aanbeet meer gehad vrienden op stek 24 vingen ook allen in de baai tussen stek 24-25 tegen de kant. Op heel het meer werden naar mijn weten niet meer dan max 8 vissen per man in een week gevangen, viel wel op dat wij allemaal vissen onder de 30 pond vingen zwaartste 3 vissen van 29. Terwijl aan de overkant bijna alles boven de 30 pond was.

Een hoop andere vissers, die er allemaal al vaker waren geweest. Vertelden dat je zo ver mogelijk uit de kant moes vissen maar dat het water dit jaar veel hoger stond als normaal en je daardoor ook lang niet zo ver meer kon waden. Dit maakten volgens hun vaak het verschil .Wij vertelden dat wij ze vooral onder de kant vingen terwijl hun zeiden dat daar normaal niet te vissen was zo weinig water dat daar normaal stond.

Ook bleek er iemand voor een engels visblad in het reservaat te zitten had naar 3 nachten schijnbaar al meer dan 50 vissen gevangen maar heb ik zelf niet gezien
al met al een mooie week gehad ook al vielen de vangsten een beetje tegen.
 
Betaalwater: Villedon (geplaatst door: f meulenbroek | datum: 26-04-2010)

Terug van Villedon, 17 tm 24 april

Apart dat iedereen zo,n andere ervaring heeft op het zelfde water.
Maar goed ook want anders wordt het wel erg druk op Villedon

Wij waren erg vroeg aan het water, direct kennis gemaakt met een aantal vissers die de zelfde week zouden vissen.
De verdeling verliep erg soepel,ook het regelement werd door John duidelijk uitgelegd, hierin gaf hij aan wat de reden is van het betaald douchen, deze werkt namelijk op stookolie en moet zo nu en dan gevult worden wat helaas veel geld kost. ook gaf hij aan dat het gebruik van eigen partikels niet was toegestaan en het waarom, er zijn nog steeds mensen die niet weten hoe deze moeten worden bereid, en er hoeft er maar 1 te zijn die verkeerd spul het water in kiept,en hun bestand (en dus inkomen) is pleite, denk aan Engeland (Benson dood door rauwe pinda,s). Ook het eten/brood heeft John uitgelegd, de supermarkt/bakker is 36 km rijden. Je mag natuurlijk ook zelf naar de super gaan. Als hun het voor je doen rekenen ze 2,50 voor de benzine. Ik vind dit alles geen probleem en begrijpelijk.
De boot met elektro motor is ook optioneel en hoeft niet te worden gehuurd, Je kunt ook je eigen boot mee nemen of gaan lopen.
Om alles naar de stek te kunnen krijgen is het inderdaad erg druk op de steiger, dus hebben we maar even relaxt gezeten in de shop, met een bak koffie.
De stekken zijn zeer ruim en kunnen met gemak 2x 3 hengels kwijt (40 hectare met 22 stekken is bijna 1 hectare pp) ruimte genoeg om te vissen.
Wij kwamen helaas in de paai waardoor de vis massaal op het ondiepe zat (achter in).
Hierdoor was het werken voor een vis. Uiteindelijk hebben we met 4 man 7 vissen weten te vangen.
Volgend jaar gaan we er zeker weer naar toe.
Beste betaalwater waar wij tot nu toe hebben gevist.
Beste beheerders die wij zijn tegen gekomen.

Grt F.Meulenbroek


 
Betaalwater: Coelacanthe (geplaatst door: marco bou | datum: 26-04-2010)

beste maarten

van de wc's heb ik de namen verwisseld sorry !! en klopt dus niet ok :-)

zoals ik al eerder zei tuurlijk mag je je mening geven doe ik en andere ook daar is betaalwater.nl voor

en ja het is te klein voor 4 hengels per visser dat mail ik ook aan de mensen die toevallig info vragen via de mail

en ja ik ben fan van dat water en van wel meer wateren waar ik ook elk jaar terug kom dus daargaat het niet om

wat ik jammer vind is :

in de agenda staat nergens dat je er heen gaat (nee is niet verplicht )

dus het enige wat je erover kwijt lijkt te willen is het negatieve

want als je dus eerder hier op de site had gekeken en info over het water had gezocht had je kunnen zien dat ze een eigen site hebben met foto's en films dus kan je zien hoe je komt te zitten duidelijk foto's en films van het water en de stekken


dat vind ik jammer maar goed wordt eindeloze discussie zo dus nogmaals voor diegene die gaan veel plezier en vangze op dit mooie en bij weten schone water :-)


 
Betaalwater: Lac Diable (geplaatst door: marcel van b | datum: 26-04-2010)

goed gevangen menno zatten er ook nog een hoop zware vissen bij .
en ja die eigenaar is inderdaad een heeeeleaardige vent .
waar hebben jullie gezeten.
visten jullie wel s nachts .
wel mooi daar he wat een rust maar inderdaad simpel water geen dresuur
wij vingen heel veel twintigers daar en jullie .
al met al heb ik het er goed naar me zin gehad maar of ik volgend jaar terug ga weet ik nog niet vond het wel een eind rijden

gefeliciteerd met je record en vangse nog verder dit jaar

mvg marcel van b

 
Betaalwater: Domaine des Iles (geplaatst door: tom van den abbeele | datum: 26-04-2010)

nee totaal geen last gehad van brasem de mensen op stek 19 tot 22 wel bijna alles gevangen op een 12 mm pop up
 
Vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  121  122  123  124  125  126  127  128  129  130  131  132  133  134  135  136  137  138  139  140  141  142  143  144  145  146  147  148  149  150  151  152  153  154  155  156  157  158  159  160  161  162  163  164  165  166  167  168  169  170  171  172  173  174  175  176  177  178  179  180  181  182  183  184  185  186  187  188  189  190  191  192  193  194  195  196  197  198  199  200  201  202  203  204  205  206  207  208  209  210  211  212  213  214  215  216  217  218  219  220  221  222  223  224  225  226  227  228  229  230  231  232  233  234  235  236  237  238  239  240  241  242  243  244  245  246  247  248  249  250  251  252  253  254  255  256  257  258  259  260  261  262  263  264  265  266  267  268  269  270  271  272  273  274  275  276  277  278  279  280  281  282  283  284  285  286  287  288  289  290  291  292  293  294  295  296  297  298  299  300  301  302  303  304  305  306  307  308  309  310  311  312  313  314  315  316  317  318  319  320  321  322  323  324  325  326  327  328  329  330  331  332  333  334  335  336  337  338  339  340  341  342  343  344  345  346  347  348  349  350  351  352  353  354  355  356  357  358  359  360  361  362  363  364  365  366  367  368  369  370  371  372  373  374  375  376  377  378  379  380  381  382  383  384  385  386  387  388  389  390  391  392  393  394  395  396  397  398  399  400  401  402  403  404  405  406  407  408  409  410  411  412  413  414  415  416  417  418  419  420  421  422  423  424  425  426  427  428  429  430  431  432  433  434  435  436  437  438  439  440  441  442  443  444  445  446  447  448  449  450  451  452  453  454  455  456  457  458  459  460  461  462  463  464  465  466  467  468  469  470  471  472  473  474  475  476  477  478  479  480  481  482  483  484  485  486  487  488  489  490  491  492  493  494  495  496  497  498  499  500  501  502  503  504  505  506  507  508  509  510  511  512  513  514  515  516  517  518  519  520  521  522  523  524  525  526  527  528  529  530  531  532  533  534  535  536  537  538  539  540  541  542  543  544  545  546  547  548  549  550  551  552  553  554  555  556  557  558  559  560  561  562  563  564  565  566  567  568  569  570  571  572  573  574  575  576  577  578  579  580  581  582  583  584  585  586  587  588  589  590  591  592  593  594  595  596  597  598  599  600  601  602  603  604  605  606  607  608  609  610  611  612  613  614  615  616  617  618  619  620  621  622  623  624  625  626  627  628  629  630  631  632  633  634  635  636  637  638  639  640  641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  676  677  678  679  680  681  682  683  684  685  686  687  688  689  690  691  692  693  694  695  696  697  698  699  700  701  702  703  704  705  706  707  708  709  710  711  712  713  714  715  716  717  718  719  720  721  722  723  724  725  726  727  728  729  730  731  732  733  734  735  736  737  738  739  740  741  742  743  744  745  746  747  748  749  750  751  752  753  754  755  756  757  758  759  760  761  762  763  764  765  766  767  768  769  770  771  772  773  774  775  776  777  778  779  780  781  782  783  784  785  786  787  788  789  790  791  792  793  794  795  796  797  798  799  800  801  802  803  804  805  806  807  808  809  810  811  812  813  814  815  816  817  818  819  820  821  822  823  824  825  826  827  828  829  830  831  832  833  834  835  836  837  838  839  840  841  842  843  844  845  846  847  848  849  850  851  852  853  854  855  856  857  858  859  860  861  862  863  864  865  866  867  868  869  870  871  872  873  874  875  876  877  878  879  880  881  882  883  884  885  886  887  888  889  890  891  892  893  894  895  896  897  898  899  900  901  902  903  904  905  906  907  908  909  910  911  912  913  914  915  916  917  918  919  920  921  922  923  924  925  926  927  928  929  930  931  932  933  934  935  936  937  938  939  940  941  942  943  944  945  946  947  948  949  950  951  952  953  954  955  956  957  958  959  960  961  962  963  964  965  966  967  968  969  970  971  972  973  974  975  976  977  978  979  980  981  982  983  984  985  986  987  988  989  990  991  992  993  994  995  996  997  998  999  1000  1001  1002  1003  1004  1005  1006  1007  1008  1009  1010  1011  1012  1013  1014  1015  1016  1017  1018  1019  1020  1021  1022  1023  1024  1025  1026  1027  1028  1029  1030  1031  1032  1033  1034  1035  1036  1037  1038  1039  1040  1041  1042  1043  1044  1045  1046  1047  1048  1049  1050  1051  1052  1053  1054  1055  1056  1057  1058  1059  1060  1061  1062  1063  1064  1065  1066  1067  1068  1069  1070  1071  1072  1073  1074  1075  1076  1077  1078  1079  1080  1081  1082  1083  1084  1085  1086  1087  1088  1089  1090  1091  1092  1093  1094  1095  1096  1097  1098  1099  1100  1101  1102  1103  1104  1105  1106  1107  1108  1109  1110  1111  1112  1113  1114  1115  1116  1117  1118  1119  1120  1121  1122  1123  1124  1125  1126  1127  1128  1129  1130  1131  1132  1133  1134  1135  1136  1137  1138  1139  1140  1141  1142  1143  1144  1145  1146  1147  1148  1149  1150  1151  1152  1153  1154  1155  1156  1157  1158  1159  1160  1161  1162  1163  1164  1165  1166  1167  1168  1169  1170  1171  1172  1173  1174  1175  1176  1177  1178  1179  1180  1181  1182  1183  1184  1185  1186  1187  1188  1189  1190  1191  1192  1193  1194  1195  1196  1197  1198  1199  1200  1201  1202  1203  1204  1205  1206  1207  1208  1209  1210  1211  1212  1213  1214  1215  1216  1217  1218  1219  1220  1221  1222  1223  1224  1225  1226  1227  1228  1229  1230  1231  1232  1233  1234  1235  1236  1237  1238  1239  1240  1241  1242  1243  1244  1245  1246  1247  1248  1249  1250  1251  1252  1253  1254  1255  1256  1257  1258  1259  1260  1261  1262  1263  1264  1265  1266  1267  1268  1269  1270  1271  1272  1273  1274  1275  1276  1277  1278  1279  1280  1281  1282  1283  1284  1285  1286  1287  1288  1289  1290  1291  1292  1293  1294  1295  1296  1297  1298  1299  1300  1301  1302  1303  1304  1305  1306  1307  1308  1309  1310  1311  1312  1313  1314  1315  1316  1317  1318  1319  1320  1321  1322  1323  1324  1325  1326  1327  1328  1329  1330  1331  1332  1333  1334  1335  1336  1337  1338  1339  1340  1341  1342  1343  1344  1345  1346  1347  1348  1349  1350  1351  1352  1353  1354  1355  1356  1357  1358  1359  1360  1361  1362  1363  1364  1365  1366  1367  1368  1369  1370  1371  1372  1373  1374  1375  1376  1377  1378  1379  1380  1381  1382  1383  1384  1385  1386  1387  1388  1389  1390  1391  1392  1393  1394  1395  1396  1397  1398  1399  1400  1401  1402  1403  1404  1405  1406  1407  1408  1409  1410  1411  1412  1413  1414  1415  1416  1417  1418  1419  1420  1421  1422  1423  1424  1425  1426  1427  1428  1429  1430  1431  1432  1433  1434  1435  1436  1437  1438  1439  1440  1441  1442  1443  1444  1445  1446  1447  1448  1449  1450  1451  1452  1453  1454  1455  1456  1457  1458  1459  1460  1461  1462  1463  1464  1465  1466  1467  1468  1469  1470  1471  1472  1473  1474  1475  1476  1477  1478  1479  1480  1481  1482  1483  1484  1485  1486  1487  1488  1489  1490  1491  1492  1493  1494  1495  1496  1497  1498 Volgende