ZoekenZoek eenvoudig door de geplaatste reacties op Betaalwater.nl

Zoekwoord:

 


ZoekresultatenEr zijn 14979 resultaten gevonden voor het zoekwoord:

Betaalwater: Villedon (geplaatst door: Erik Buitenhuis | datum: 25-05-2008)

Laatste 3 dagen 4 mooie vissen. Zat in de Cabin en daar was de vis niet. Ik moest helemaal naar de overkant tussen stek 3 en 4 in vissen. Aan de achterkant van het meer waar het ondieper is werd zeer goed gevangen. Ik denk dat nu heel villedon weer goed loopt hoor. Wij zaten in de paai en wisselvallig weer waardoor de vis in het warmere water bleef. Een week voor ons was het meer in 1dag 0.5mtr gestegen door hevige hagel en regen. Hierdoor moest de sluis open waardoor de stekken vooraan weinig vis opleverde denk ik. Woensdag is de sluis dicht gegaan en Donderdag en Vrijdag kwam de vis meer naar voor toe. Volgens mij is bij de Gite de nacht van vrijdag op zaterdag zeer goed gevangen. Hier liep het ook niet best de eerste paar dagen. Succes allemaal.
 
Betaalwater: Brocard (geplaatst door: joost vos | datum: 25-05-2008)

er zouden zeker nog wel dikke vissen zwemmen maar de mensen op de grote vijver bij elkaar we hebben tog wel zo'n 50 vissen op de kant gehad met ze allen waar van hooguit 10 vissen van rond de 30 pond met 34 als zwaarste ik ben hier 2 jaar geleden geweest met 28 vissen 1 van 29 en alles 34-39 en 42 47 en allemaal spiegels nu zijn het groten deels schubjes tussen de 19-24 pond en volgens frank is er niks uitgezet maar over de vis sterfte nu ik heb zelf 1 vis dood zien liggen op de grote plas meer niet
en ik vind dat er wel wat mag gebeuren tegen het wier hij heb de boot liggen

verder is het wel een prachtige vijver met mooie vissen en zeer mooie natuur en ik hoop dat de grote vissen weer snel worden gevangen

groeten joost vos

17-05 24-05 stek 6
 
Betaalwater: Villedon (geplaatst door: Steven Mys | datum: 25-05-2008)

Hoeveel heb je dan precies gevangen?

Waren de vangsten over het hele meer minder die week?

alvast bedankt voor het delen van informatie

mvg
Steven
 
Betaalwater: Brocard (geplaatst door: Remy | datum: 24-05-2008)

Mijn verslag nog van Brocard 10-17 mei. Weer was super mooi ma warm. De stek waar we zaten (12) was dik begroeid met wier.
De dieptes aan mijn kant waren me ook niet gegund 1 tot 1,3 tot 80m uit de kant. Ma goed waadpak aan en snoeien dan maar, beste van maken. Lagen ook nog flink wat dode vissen, heb een zware gezien 20 kilo en er eene zelf uitgehaald en gewogen 12,5 kilo. Zonde ma hij zagt er wel gaaf uit, GEEN teken van ziekte. Ze zijn daar ook flink te keer gegaan met paaien en dat warme weer. De dode vissen werden om de 2 dagen eruitgehaald en in de bossen gelegd. Die ik eruit had gehaald was aan het eind van de week voor 3/4 weg gevreten, vandaar soms die vlagen van vis lucht.

Stek 12 is geen aanrader, moeten ze eens flink bageren... Ging 3 dagen klote. Maar toen sloeg het weer om en kregen we aanbeten. We waren met 3 koppels aant vissen, iedereen begon te vangen na de regen. 3 dertigers tot 34 pond gevangen en nog een aantal 20ers die nacht. Wij vongen 1 en 2 verspeeld. Vangsten gingen omhoog de volgende dagen.

Ma ik had nu al 6 vissen verspeeld in door het wier, alle vissen kwamen ook van 100-120m uit de kant. Toch nog eene eruit gehaald 12 kilo, puntgave prachtige vis. Ma goed had et niet meer met dat wier. Wilde naar het kleine water op stek 3, die mannen daar gingen naar huis vanwege de slechte vangsten. En gasten van pillowbaits waren me voor om daar te zitten. Toen maten van me besloten te verhuizen om de slechte vangsten aan een kant. Dacht ik, mooi wij naar hun stek hehe.

Eff anders, voor aan de kant meteen 2 m diep, en nog een stuk van 70 m, dat gaat em wel worden voor de laatste nacht. In de laatste nacht ving ik me nieuwe pb een mooie dame van 19 kilo. Wil 2 uur snachts, wilde haar niet zakken dus dan maar fotos maken. Vong nog eene van 10 kilo. Dat was einde sessie. Had mijn doel bereikt voor Brocard. Waren met 6 man in totaal 26 vissen (van ons 5 en 7 los), waren hele mooie puntgave vissen bij. Brocard is een prachtig water, midden in natuurgebied. Was me eerste keer Brocard, maar zeer zeker niet de laatste x.
 
Betaalwater: Jonchery (geplaatst door: Danny de Does | datum: 24-05-2008)

kom net terug van jonchery. Ik heb daar op stek 3 gezetten.
Ik heb daar 36 vissen gevangen de zwaarste was 37 pond. en heb ook n og een mooie steur van 1.30 gevangen met een gewicht van 31 pond.
De karpers waren bezig aan het paaien. Veel vissen die we op de kant hebben gekregen spotten al de eitjes op de onthaakmat. Voor de rest is het een goeg en leuk water om op te vissen. alles is goed geregeld en je heb er mooie stekken. veel plezier voor de gene die er heen gaan.

gr danny
 
Betaalwater: Villedon (geplaatst door: Erik Buitenhuis | datum: 24-05-2008)

Zijn alweer ff terug in Holland en wil toch ff zeggen dat wij een leuke week hebben gehad ondanks dat de vis zich niet veel liet zien. Pas de laatste 3dagen ging er bij ons wat gebeuren. Maarten en John thanks voor jullie inzet. En de bbq was bizar. Nogmaals John(petje af voor je inzet) toppie.
Groetjes Erik
 
Betaalwater: Brocard (geplaatst door: Cris Scheffer | datum: 24-05-2008)

Soow hehe, thuis na een weekje op stek 2.

Bij aankomst moesten we eventjes wachten op Frank ( Domeinwachter) die zou er om 13.00 uur zijn. Dus stonden we een beetje te praten met de jongens van stek 3, 4 en 6 daarvan hoorden we dat er de afgelopen week zeer slecht was gevangen maar dat de vangsten van de weersomslag ( vanaf donderdag ) de aanbeten weer wat aantrokken ! Dus we hadden goede hoop! Toen Frank aankwam mochten we naar onze stek toe rijden en 1st alles op het gemakje opzetten en als we klaar waren moesten we even naar de caravan komen, dat was wel makkelijk ! Dan sta je niet op iedereen te wachten en kan je alvast je ding doen. Toen alles opstond dus maar even die kant op gegaan en netjes de restanten + borg betaald. Nog eventjes met de altijd vriendelijke Frank staan praten en zijn toen terug gegaan om alles op de juiste stekken te leggen. Toen we in het water lipen zagen we idd een paar dode karpers drijven daar ben ik toen even langs gelopen het waren visjes van hooguit 10 kilo , totaal hebben we er een stuk of 5 gezien, niet echt veel ofzo dus. Wat ook al eerder door Dhr. leenders werd gezegd dreven er in het water soort van pop-ups ik pakte er 1tje en rook eraan............. ppfff nou ik dacht dat ik moest kotsen whaaa wat een reur man ! Dus ik weet niet wat het is en wie het erin heeft gegooid .


De vangsten :
vielen idd een beetje tegen... een beetje? een beetje heeeel erg ! we hebben in totaal 7 aanbeten gehad en er 5 op de kant weten te krijgen ( Spiegel : 9kg , Schub : 10.5 , 11 en 12kg en een Graskarper van 15.5kg ). Al met al niet heel geweldig zegmaar :) Volgens Frank lag dit aan het nog aanwezige paai gedrag en de noorden wind die er de hele week stond.De vissen die wij vingen zagen er allemaal stuk voor stuk schitterend uit ! Punt gave bekkies! Dus daar was niks over te klagen.

De Stek :

Zag er goed uit, verhalen over de vlonder snap ik niet helemaal... ik heb dat ding niet eens horen kraken en er zat geen 1 plank los oid. Voor de stek in het water was een klein beetje wier aanwezig maar totaal niet storend ofzo ! iig niet zodanig dat er vissen op worden verspeeld ! Het was meer en deels wat draad alg......... In 1ste instantie moest de auto bij de caravan geparkeerd worden maar we hebben hem later verplaats naar achter onze stek ( ivm dagelijkse boodschappen), Ook dat was geen probleem.

Toen ik op een van de laatste dagen mijn lijnen naar de overkant aan het zwemmen was ( leuk he zo'n voerboot die niet werkt, ik zal geen namen noemen waar ie vandaan komt ) Zag ik wel een paar grotere karpers tussen de takken tegen elkaar aan zwemmen enz dus kan makkelijk nog paai gedrag zijn !! Want op stek 1 hoorde we vooral in de avond vissen springen van toch echt wel een goed formaat. ( we hebben trouwens nog een paar dagen op stek 1 gevoerd en even op geviste maar leverde helaas niets op ) Dus ik weet niet of ze er nog zitten , lijkt me zeer stuk dat dat niet het geval is omdat er tot eind april nog bakken van karpers zijn gevangen. Dus ik laat dat in het midden !

Al met al hebben we een leuke week achter de rug ! lekker beetje vakantie , lekker biertje en veel gelachen alleen wat minder vis...... Maar dat hebben we hier thuis ook wel is , dus een slechte week kan je altijd en overal treffen ! haha jammer maar helaas.

We zitten er toch zeer sterk over na te denken om dit water in begin 2009 weer een weekje aan te pakken, aleen keek ik net en het zit al vol tot half mei hehe dus maar even kijken wat we doen ! En de verdere ontwikkelingen van Brocard dit jaar

Oooiiiii
 
Betaalwater: Brocard (geplaatst door: jeffrey spier | datum: 24-05-2008)

ik ben net terug gekomen van brocard en heb een slechte week mee gemaakt!!!! alle vissen die er uit kwamen waren kleine schub karpers die allemaal tussen de 20 en 24 pond zaten!! en als je het mij vraagt is dit gewoon nieuwe uitzet! ik ben 2 keer eerder geweest en heb die vissen toen geneens gezien!! verder ben ik tijdens me week op de hoogde gehouden van de berichten op deze site!! en nou moet je deze berichten wel met een korreltje zout nemen maar wat mij wel op viel was toen we aankwamen werd ons al verteld dat er zo'n 30 a 40 vissen door waren gegaan en wij hebben die week cker zo'n 12 a 15 dooie vissen zien drijven die er ook gelijk uit werden gehaald door frank!!! en als je aan hem vroeg hoe groot ze waren zei die van o zo'n 10 a 12 kilo maar we hebben die vissen zelf gezien en veel van die vissen waren cker hoge 30ers dus als je het mij vraagt is er meer aan de hand dan een paar dooie vissen door de paai!!! want ook als je een beetje door de bos rand loopt ruik je alleen maar dooie vis!!!

ik hoop dat het wel een paar dooie vissen zijn door de paai en dat de grote snel weer gevangen worden want ik vind het een mooi en rustig water waar ik cker vaker hoop heen terug te gaan maar ik ga natuurlijk niet terug voor schub karpers van 20 ponden dan ken ik niet zogoed thuis blijven

groet jeffrey
 
Betaalwater: Brocard (geplaatst door: Erwin Leenders | datum: 24-05-2008)

Jongens geloof wat je wil, maar als ik 3 jaar lang mooie vissen op brocard weet te vangen en het vierde jaar vissen van nagenoeg dezelfde gewichten en lengte dan alleen al klopt er iets niet.
Na mijn mening zouden deze vissen dan ook dit jaar alleen maar zwaarder moeten wegen ,maar wat gebeurd er de vissen zijn dit jaar nog lichter en kleiner vann formaat.
Hiermee zeg ik niet dat er helemaal geen grote vissen op het water aanwezig zijn maar ik vindt dit toch wel heel vreemd.
De dooie vissen zijn er aanmerkelijk meer dan beweerd wordt, maar nogmaals geloof wat je wil.

Ik heb zelf het idee dat deze site ervoor dient om elkaar de juiste informatie te geven.

Advies voor Ronald engelse 40 ponders zijn in holland net 18 kilo vissen.

 
Betaalwater: Villedon (geplaatst door: Steven Mys | datum: 24-05-2008)

Hoe is jullie trip geweest?

Hebben jullie goed gevangen? Ik hoor het wel

groeten

Steven
 
Vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  121  122  123  124  125  126  127  128  129  130  131  132  133  134  135  136  137  138  139  140  141  142  143  144  145  146  147  148  149  150  151  152  153  154  155  156  157  158  159  160  161  162  163  164  165  166  167  168  169  170  171  172  173  174  175  176  177  178  179  180  181  182  183  184  185  186  187  188  189  190  191  192  193  194  195  196  197  198  199  200  201  202  203  204  205  206  207  208  209  210  211  212  213  214  215  216  217  218  219  220  221  222  223  224  225  226  227  228  229  230  231  232  233  234  235  236  237  238  239  240  241  242  243  244  245  246  247  248  249  250  251  252  253  254  255  256  257  258  259  260  261  262  263  264  265  266  267  268  269  270  271  272  273  274  275  276  277  278  279  280  281  282  283  284  285  286  287  288  289  290  291  292  293  294  295  296  297  298  299  300  301  302  303  304  305  306  307  308  309  310  311  312  313  314  315  316  317  318  319  320  321  322  323  324  325  326  327  328  329  330  331  332  333  334  335  336  337  338  339  340  341  342  343  344  345  346  347  348  349  350  351  352  353  354  355  356  357  358  359  360  361  362  363  364  365  366  367  368  369  370  371  372  373  374  375  376  377  378  379  380  381  382  383  384  385  386  387  388  389  390  391  392  393  394  395  396  397  398  399  400  401  402  403  404  405  406  407  408  409  410  411  412  413  414  415  416  417  418  419  420  421  422  423  424  425  426  427  428  429  430  431  432  433  434  435  436  437  438  439  440  441  442  443  444  445  446  447  448  449  450  451  452  453  454  455  456  457  458  459  460  461  462  463  464  465  466  467  468  469  470  471  472  473  474  475  476  477  478  479  480  481  482  483  484  485  486  487  488  489  490  491  492  493  494  495  496  497  498  499  500  501  502  503  504  505  506  507  508  509  510  511  512  513  514  515  516  517  518  519  520  521  522  523  524  525  526  527  528  529  530  531  532  533  534  535  536  537  538  539  540  541  542  543  544  545  546  547  548  549  550  551  552  553  554  555  556  557  558  559  560  561  562  563  564  565  566  567  568  569  570  571  572  573  574  575  576  577  578  579  580  581  582  583  584  585  586  587  588  589  590  591  592  593  594  595  596  597  598  599  600  601  602  603  604  605  606  607  608  609  610  611  612  613  614  615  616  617  618  619  620  621  622  623  624  625  626  627  628  629  630  631  632  633  634  635  636  637  638  639  640  641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  676  677  678  679  680  681  682  683  684  685  686  687  688  689  690  691  692  693  694  695  696  697  698  699  700  701  702  703  704  705  706  707  708  709  710  711  712  713  714  715  716  717  718  719  720  721  722  723  724  725  726  727  728  729  730  731  732  733  734  735  736  737  738  739  740  741  742  743  744  745  746  747  748  749  750  751  752  753  754  755  756  757  758  759  760  761  762  763  764  765  766  767  768  769  770  771  772  773  774  775  776  777  778  779  780  781  782  783  784  785  786  787  788  789  790  791  792  793  794  795  796  797  798  799  800  801  802  803  804  805  806  807  808  809  810  811  812  813  814  815  816  817  818  819  820  821  822  823  824  825  826  827  828  829  830  831  832  833  834  835  836  837  838  839  840  841  842  843  844  845  846  847  848  849  850  851  852  853  854  855  856  857  858  859  860  861  862  863  864  865  866  867  868  869  870  871  872  873  874  875  876  877  878  879  880  881  882  883  884  885  886  887  888  889  890  891  892  893  894  895  896  897  898  899  900  901  902  903  904  905  906  907  908  909  910  911  912  913  914  915  916  917  918  919  920  921  922  923  924  925  926  927  928  929  930  931  932  933  934  935  936  937  938  939  940  941  942  943  944  945  946  947  948  949  950  951  952  953  954  955  956  957  958  959  960  961  962  963  964  965  966  967  968  969  970  971  972  973  974  975  976  977  978  979  980  981  982  983  984  985  986  987  988  989  990  991  992  993  994  995  996  997  998  999  1000  1001  1002  1003  1004  1005  1006  1007  1008  1009  1010  1011  1012  1013  1014  1015  1016  1017  1018  1019  1020  1021  1022  1023  1024  1025  1026  1027  1028  1029  1030  1031  1032  1033  1034  1035  1036  1037  1038  1039  1040  1041  1042  1043  1044  1045  1046  1047  1048  1049  1050  1051  1052  1053  1054  1055  1056  1057  1058  1059  1060  1061  1062  1063  1064  1065  1066  1067  1068  1069  1070  1071  1072  1073  1074  1075  1076  1077  1078  1079  1080  1081  1082  1083  1084  1085  1086  1087  1088  1089  1090  1091  1092  1093  1094  1095  1096  1097  1098  1099  1100  1101  1102  1103  1104  1105  1106  1107  1108  1109  1110  1111  1112  1113  1114  1115  1116  1117  1118  1119  1120  1121  1122  1123  1124  1125  1126  1127  1128  1129  1130  1131  1132  1133  1134  1135  1136  1137  1138  1139  1140  1141  1142  1143  1144  1145  1146  1147  1148  1149  1150  1151  1152  1153  1154  1155  1156  1157  1158  1159  1160  1161  1162  1163  1164  1165  1166  1167  1168  1169  1170  1171  1172  1173  1174  1175  1176  1177  1178  1179  1180  1181  1182  1183  1184  1185  1186  1187  1188  1189  1190  1191  1192  1193  1194  1195  1196  1197  1198  1199  1200  1201  1202  1203  1204  1205  1206  1207  1208  1209  1210  1211  1212  1213  1214  1215  1216  1217  1218  1219  1220  1221  1222  1223  1224  1225  1226  1227  1228  1229  1230  1231  1232  1233  1234  1235  1236  1237  1238  1239  1240  1241  1242  1243  1244  1245  1246  1247  1248  1249  1250  1251  1252  1253  1254  1255  1256  1257  1258  1259  1260  1261  1262  1263  1264  1265  1266  1267  1268  1269  1270  1271  1272  1273  1274  1275  1276  1277  1278  1279  1280  1281  1282  1283  1284  1285  1286  1287  1288  1289  1290  1291  1292  1293  1294  1295  1296  1297  1298  1299  1300  1301  1302  1303  1304  1305  1306  1307  1308  1309  1310  1311  1312  1313  1314  1315  1316  1317  1318  1319  1320  1321  1322  1323  1324  1325  1326  1327  1328  1329  1330  1331  1332  1333  1334  1335  1336  1337  1338  1339  1340  1341  1342  1343  1344  1345  1346  1347  1348  1349  1350  1351  1352  1353  1354  1355  1356  1357  1358  1359  1360  1361  1362  1363  1364  1365  1366  1367  1368  1369  1370  1371  1372  1373  1374  1375  1376  1377  1378  1379  1380  1381  1382  1383  1384  1385  1386  1387  1388  1389  1390  1391  1392  1393  1394  1395  1396  1397  1398  1399  1400  1401  1402  1403  1404  1405  1406  1407  1408  1409  1410  1411  1412  1413  1414  1415  1416  1417  1418  1419  1420  1421  1422  1423  1424  1425  1426  1427  1428  1429  1430  1431  1432  1433  1434  1435  1436  1437  1438  1439  1440  1441  1442  1443  1444  1445  1446  1447  1448  1449  1450  1451  1452  1453  1454  1455  1456  1457  1458  1459  1460  1461  1462  1463  1464  1465  1466  1467  1468  1469  1470  1471  1472  1473  1474  1475  1476  1477  1478  1479  1480  1481  1482  1483  1484  1485  1486  1487  1488  1489  1490  1491  1492  1493  1494  1495  1496  1497  1498 Volgende